Топільно: Концерт з нагоди Дня захисника України лише для сільського голови?

15 Жовтня 2016, 21:18

У пʼятницю, 14 жовтня, на Покрову, у Будинку культури села Топільне відбулося свято, приурочене Дню захисника України. Свято мужності й геройства. Хоча склалось враження, ніби на дійство прийшли подивитись учасники самі на себе.

Глядачами на заході були лише сільський голова Руслан Присяжнюк із родиною та декілька дітей. Прикро? Та не те слово! Адже артисти не тільки вкладають душу у підготовку концертів, вони прагнуть внести у повсякденне сільське життя хоч краплину радості та веселкових кольорів.

1


Концерт розпочали з вітального слова ведучої та учасниці заходу Оксани Пашковської. Опісля звучали патріотичні пісні, вірші та побажання у виконанні гурту «Калинонька», вокального дуету у складі Катерини Бондарук і Мирослави Пашковської, а також голосистої солістки БК Оксана Брилевська. Також яскравим був виступ народного аматорського фольклорного колективу «Джерела», який подарував глядачам низку гарних та душевних пісень.



Ближче до завершення свята, ведуча Оксана Пашковська, ще раз привітала присутніх чоловіків зі святом та запросила усіх учасників спільно виконати пісню «За любов і волю». Чудовий концерт підійшов до завершення. На жаль, він лишив гіркий присмак у артистів. Чому так сталося і хто винен, що люди проігнорували святковий захід? Варто задуматися на майбутнє, як топільненцям так і очільнику громади.