У Копачівській ОТГ визначали найкращу великодню композицію

06 Травня 2019, 11:14
4154

Уже вдруге у Копачівській ОТГ відбувся конкурс великодніх композицій «Писанковий дивоцвіт».

Усі учасники конкурсу напередодні  активно попрацювали, щоб гідно представити свій населений пункт та установу. Про це йдеться на сайті громади.

Конкурс розпочав святковий концерт. Голова Копачівської ОТГ Олександр Совтис привітав громадян та гостей дійства зі святом, побажав здоров’я, миру та єдності. Далі зі сцени лунали теплі слова привітань та святкових побажань.

Читати також: Дискотека, 5-10 танцюють, а 20 – п'ють, – описали дозвілля молоді у Копачівці

Милозвучні пісні дарували Лідія Марощук, Тетяна Пільгуй, Мирослава Артеменко, Наталія Власюк, Альона Сидорук, Микола Сидорук, Ірина Зінюк, Наталія Івчук, колектив працівників закладів культури Копачівської ОТГ «Рідні люди» та ін.

Після завершення святкового концерту оголосили переможців. Найкращою визнана композиція бібліотеки-філії села Уляники. Керівник закладу отримала подарунковий сертифікат. Решта учасників – грамоти та подяки за креативність та творчий підхід до створення великодньої атрибутики.










Коментарі
06 Травня 2019, 14:19
А що то за бикота така з хустками на дупі?
06 Травня 2019, 17:52
Якщо люди готуються та стараються,щоб провести такий Великодній захід,то чому місцева влада не посприяла проведення такого дійства у вихідний святковий день,щоб принаймі жителі села могли відвідати та подивитися.А проводиться це у робочий день,та ще у час більшість людей з яких хотіли б подивитися та не в змозі.Для чого це?для галочки чи що?Чи можливо щоб провести такий захід потрібно , щоб його хтось та відвідав,тобто залучити в примусовому порядку людей ,у робочий час.Якщо це проводиться в друге,значить його відвідують одні ж і ті самі люди.Можливо варто робити це по іншому,більш організованіше,сповістивши про такий захід завчасно ,наприклад розвісивши оголошення ,щоб залучити інших жителів громади,а не тільки з Копачівки працівників отг та закладів освіти.Потрібно зближуватися з жителями громади в такі Великодні заходи на хорошому позитиві,а не з негативом як це було у Любче чи Підгірному.
06 Травня 2019, 18:13
А, що за негатив у Любче чи Підгірному ????
06 Травня 2019, 23:13
Молодці ! Класно! Здорово! Свято варте уваги.
06 Травня 2019, 23:46
Позитиву не може бути,там де думка одних людей не співпадае з думкоі інших.І нажаль без цього ніяк.Це було,е і буде скрізь.
07 Травня 2019, 13:02
шановни працивники культури*****ви хоч би поняття мали як виступати на сцени встидота берить приклад з пильгуй тетяни
07 Травня 2019, 15:14
А ви бачу,крепкий "знавець" культури на сцені,те ж мені знайшли приклад -- пильгуй тетяну. На ній просто мала хустка напевно була,тому не зав'язала і колготи то чорні на сцену геть не личить
08 Травня 2019, 02:29
До скептиків.На День села прийдіть і виступіть,і покажіть як потрібно, як що ви так в культурі розбираетеся. Непотрібно поливати брудом людей, які стараються щось робити для громади,іх потрібно підтримувати,а якщо щось поміти не так ,то толерантно підказати,Принаймі вони стараються і намагаються щось робити,по відношенню до інших.Не все відразу.Людям вгодити важко,не було нічого- погано,почали проводити різні заходи також не вгодиш.Так що вам потрібно-Люди,"водки і зреліща" чи що?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024