Футбол: Копачівка виграла трофей «Колоса»

15 Жовтня 2016, 09:30
4012 Джерело: pp.vk.me

Чудової днини Покрови-2016 на стадіоні села Княгинінок у фіналі Кубка волинської обласної ради ВФСТ «Колос» зійшлися «Торпедо» та «Торчин». Обидва колективи заслужено дійшли до головного кубкового двобою, що й довели прекрасною видовищною грою. Інформує Волинь Спорт.

Голова «колосівського» оргкомітету Анатолій Аристархович Кліш побажав опонентам удачі та чесної гри, вболівальники почали робити прогнози а-ля «Зуб даю за Торчин» чи «Закарпатський» на Копачівку», а арбітр Володимир Журибіда дав стартовий свисток.


Певна річ, невеличкий відсоток браку в передачах був, бо ж давалися взнаки хвилювання та все ж невисока температура повітря. Відразу кинулась у вічі дуель Сасовський-Главацький.  І якщо перша половина тайму пройшла у відносному паритеті за двох моментів «Торпедо», то кінцівка була явно за футболістами з Луцького району.

«Торчин» (а точніше – їхній форвард Ткаченко) зіпсував дві стовідсоткові нагоди, однак потім таки вийшов уперед зусиллями того-таки Сергія. Він в один дотик замкнув жорсткий, але точний простріл. Понад те, «червоно-сині» могли ще разів зо два забити «у роздягальню».

Справедливості ради зазначаємо, що у цьому проміжку могла зрівнювати й Копачівка, проте в одному випадку набігаючий не встиг, у другому – круглий після удару головою просвистів над поперечиною. Тому глядачі зовсім не сумували, а бадьоро викрикували: «Кількано міліметрано!».


У другому таймі «Торпедо» ввімкнуло таку швидкість, що перші хвилин десять просто не випускали торчинців за центральну лінію. Моменти посипались, як із рогу достатку.

Однак у час найбільшої переваги копачівці могли кілька разів і пропустити у власні. Але гравці «Торчина» свої контратаки реалізувати не змогли, за що й поплатитися.

Звісно, можна говорити про вдалу заміну воротаря та вихід Андрія Котлубая, який значно загострив правий фланг та, зрештою, й зрівняв.

Буквально за кільках хвилин «торпедівці» забили вдруге  та кардинально змінили тактику. Тепер уже «Торчин», зібравши усі сили, пішов на штурм, а рожищенці гостро вистрілювали. Але від розгрому рятували штанга й хрестовина.

Цілком рівна гра на зустрічних курсах закінчилась перемога 2:1, і кубок опинився в руках капітана «синьо-білих» Андрія Сасовського.


«Торчин» - «Торпедо» - 1:2 (1:0)

Голи: Ткаченко Сергій, 22 - Кодлубай Андрій, 74; Майструк Володимир, 79

Попередження: Щербик Богдан - Шелест Петро, Майструк Володимир, Віхрук Сергій


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024