На недобудованому майданчику у Рожищі похилився стовп

30 Квітня 2019, 15:35
3913

У Рожищенському районі реалізується проект будівництва спортивних майданчиків. Роботи тривають за адресою Гагаріна, 40 в місті Рожище.

Після зливи, що днями пройшла у райцентрі, мешканці міста помітили, що один зі стовпів огорожі похилився. Відповідні фото до редакції Район.Рожище надіслала рожищанка Анастасія.

«Один стовпчик погано залитий. Розмило фундамент, і він похилився. Тримається за рахунок сітки», – розповідає жінка.



Довідково: Реалізація проекту розпочалася ще у минулому році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Замовником з виконання робіт визначено департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Вартість будівництва складає понад 5 мільйонів гривень. У 2018 році профінансували трохи більше мільйона: 945 тисяч – з Державного фонду регіонального розвитку та 150 тисяч гривень з районного бюджету. У 2019 році з районного бюджету виділили 500 тисяч гривень на співфінансування проекту. З березня ведуть роботи з будівництва спортивного майданчика. На цьому етапі баскетбольна площадка повністю підготовлена для штучного покриття. Футбольний майданчик по периметру огороджується металевим парканом.

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
30 Квітня 2019, 20:04
Там і асвальтований майданчик провалюється в деяких місцях. От і думай тепер, коли б ці каки повилазили на готовому майданчику, хто б їх усував і як.
30 Квітня 2019, 20:47
Там потрібно по новому все починати.
30 Квітня 2019, 21:04
Відповідальність і старанність.....де ви?! Такі необхідні риси. Нам ще так багато треба змінити. А зміни в собі робити, мабуть, найважче, особливо коли вважаєш себе "пупом".
01 Травня 2019, 00:29
І через те , що вже 2 роки мусолють спортивний майданчик , вдумайтесь 2 роки <br/>в Луцьку багато поверхові будівлі швидше будують <br/>І з одного боку да , не так то просто , потрібно бумаги в порядок привезти , з грошима , щось зробити , що б і майданчик був і собі взяти і поділитись і на празник відкриття зробити , що б пів міста хлопали і овації <br/>Але це все від образиться на якості от і все і може таке бути , що його будуть довше будувати ніж він стояти буде <br/>Так шо давай малодьож якій спорт , яке молоде покоління го всі бухати бо на вас всім натчхати
01 Травня 2019, 01:21
Дощі лише почалися, а чиюсь недолугу роботу вже видно. Чим же його залити, що дощем розмило??<br/> Та й виникає питання: а чи добудують його хоч колись??
01 Травня 2019, 15:39
а хто підрядник?
02 Травня 2019, 13:24
СЧпитайте у Гайворонської вона бере відкати з будівельників а Клебанська фінансує хороша надбавка до зарплати
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024