У Рожищі щомісяця відбуватимуться молебні за Україну

09 Вересня 2015, 13:10
1258

У Рожищі місцева влада ініціювала зустріч з настоятелями місцевих храмів з питань започаткування щомісячних міжконфесійних молебнів за Україну та український народ.

Серед присутніх представників духовенства традиційних християнських конфесій краю на зустрічі були о.Василь Шняк (настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці в м.Рожище), Благочинний Рожищенської округи УПЦ КП), о.Петро Іваничко (настоятель Свято-Михайлівського храму в м.Рожище, Благочинний Рожищенської округи УПЦ МП), о.Сергій Василів (настоятель храму «Св. Апостола і Євангеліста Івана Богослова» греко-католицької парафії), п.Ярослав Стасюк (пастор Церкви християн Адвентистів Сьомого дня).

Міжконфесійні молебені за Україну та український народ відбуватимуться в останню неділю щомісяця. Їх мета об’єднати жителів району незалежно від релігійної, національної чи іншої приналежності навколо прагнення про настання миру на українській землі та збереження України, упокоєння душ всіх, хто життя своє поклав за волю, незалежність і цілісність Української держави та всіх невинно убитих від рук терористів на тимчасово окупованих територіях.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024