У районі швидка вчасно не приїхала на виклик через погану дорогу

26 Квітня 2019, 15:25
Швидка медична допомога 3637
Швидка медична допомога

На Волині, через незадовільний стан доріг, за 25 квітня зареєстрували 15 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги.

Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Лікар-консультантом прийняв та проаналізував 104 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області. 

На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області доставили 110 осіб.

У зв'язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстровано 9 випадків невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

  • К.Каширському районі до села Фаринки (2 випадки);
  • Шацькому районі до сіл Грабове та Смоляри-Світязькі;
  • Ратнівському районі до сіл Гута, Піски-Річицькі та Річиця;
  • Рожищенському районі до села Навіз;
  • Старовижівському районі до села Любохини.
Коментарі
26 Квітня 2019, 18:38
там відсутня дорога.лише напрямок.
27 Квітня 2019, 01:02
Ось вам перші результати медичноі реформи.Напевне потрібно було перш ніж впроваджува9ти мед реформу,<br/>побудувати або відремонтувати дороги,збудувати або відновити приміщення фапів у віддалених селах,підготувати професійний медичний персонал, який би міг працювати і надавати кваліфіковану первинну медичну допомогу у віддалених селах до приізду швидкоі,підготувати нормативну правову базу на законодавчому рівні,щоб була якась відповідальність бодай за щось.А у нас все почалося навпаки-сімейні лікарі невідповідають статусу такого спеціаліста,тобто хто попало,автомобілі які могли добратися до віддалених сіл там де немае доріг,змінили на сучасні які невідповідають свому призначенню,бо нікуди неспроможні доіхати, тобто кошти на вітер,відповідальності за людей які не дочикалися швидкоі ніхто не несе,фапи позакривали ,спеціалістів- фельдшерів по звільняли,зате незабули про зарплати ,бо це найголовніше.Ні шановні це -Утопія, спершу результат надайте, а потім і про зарплати дбайте,поки ви будете впроваджувати таку медичну реформу пів краіни вимре.
27 Квітня 2019, 09:24
В наш час дороги по усьму рожищенському Райні страшні. а саме до сіл доїздів не Є.... І щоб зробити їх, теж не Є... ні коштів, ні часу. а люди то хворіють! Поки ті дорги відновляться чи підлампічаться))) хай би з тих крепких чиновників, що премію отримали - добровільно примусово по гелікоптерчику на кожен район подарували.... Ото б з доїздом не було ніяких проблем, ото б народ заговорив. як наші чиновники про нас дбають - не хворійте люди добрі здоров'я у кожну домівку! З наступаючим святом Великої Пасхи - миру, добра і Божого благословіння.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024