Базарний день: по чому в Рожищі продають м'ясо, сало та хрін

26 Квітня 2019, 09:12

Великдень от-от постукає у двері православних християн. В українців заведено по-особливому готуватися до цього свята: Великий піст, сповідь, генеральне прибирання і, звичайно, різноманіття страв протягом трьох днів.

Очікуючи на підвищений попит на м'ясні продукти, продавці часто підвищують ціну саме перед святом. По чому продають м'ясо, сало та хрін на рожищенському ринку, запитував фотокореспондент Район.Рожище.

На прилавках переважає свинина. Шинку продавці оцінюють у 120 гривень за кілограм. Бочок вартує 95 гривень за кілограм. Фарш – 80 гривень. Гомілки продають по 65 гривень за кілограм. Шия вартує 140 гривень.

Хороше сало коштує 65 гривень за кілограм. Лапи, голова – 35 гривень. Печінка – 50 гривень. За легені та серце просять 45 гривень за кілограм.

Півлітри заправленого хрону продавці оцінюють від 15 до 55 гривень.









Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.