Район.Рожище оголошує фотоконкурс «То яма, то канава…»

11 Жовтня 2016, 13:24
2256

Інтернет-видання Район.Рожище запрошує читачів взяти участь у фотоконкурсі «То яма, то канава…», де опубліковуватимемо найбільші ями на дорогах нашого міста та району, які роками лишаються «недоторканими»!

Що це за конкурс?

Це конкурс про найбільші проблеми району – ями, рівчаки, словом, всі незручності на дорогах та  вулицях населених пунктів, які створюють проблему для жителів.

Чому ми вирішили його провести?

Часто-густо саме ями на вулицях стають перепоною для жителів, особливо під час осінньо-зимового періоду, коли йде дощ чи мокрий сніг. Проте, очільники громади, які б мали про це думати завчасно, не завжди звертають увагу і зі словами «ай, почекаємо до весни» закривають на цю проблему очі.. І період  "весни" - тягнеться роками.

Для чого мені це потрібно?

Ви отримаєте подарунок! Думаєте, ми сподівались на альтруїзм?! Це буде сюрприз від луцького Спа-салону. Гарний подарунок для «себе коханої», а якщо переможцем стане чоловік, то для дружини чи доньки!

Звісно, є і мотивація для тих, хто не ласий до матеріальних втіх: ви привернете увагу громади до проблеми, яку не варто замовчувати.

Хто переможе в конкурсі?

Переможцем стане автор найпопулярнішого знімку. Ми враховуватимемо кількість переглядів та лайків на сайті.

Коли розпочнеться конкурс?

Свої фото та й відеоматеріали, якщо є на що відзняти, ви можете надсилати з 11 до 30 жовтня. 31 жовтня вони будуть опубліковані в інтернет-видані Район.Рожище. Рівно через тиждень після публікації – 7 листопада – ми визначимо переможця!

Куди надсилати фото та короткий опис?

Свої матеріали потрібно надсилати на нашу електронну адресу [email protected]. Також необхідно вказати своє прізвище та ім’я, дату та час, коли зробили фото, місце (населений пункт та вулиця), короткий опис ситуації, яку ілюструє надіслане вами фото.

 

ВАЖЛИВО: Надсилаючи нам свої фото, ви автоматично погоджуєтесь на їхню публікацію на сайті  Район.Рожище. Редакція в свою чергу зобов’язується вказувати автора, а також наданий ним опис.

Ми сподіваємося, що ви, читаючи це, вже паралельно відбираєте найцікавіше фото та пишете нам листа J!  «То яма, то канава…!» – найкращий спосіб привернути увагу на проблему, яка виникла саме у вашому населеному пункту. 

Коментарі
11 Жовтня 2016, 17:45
Не подобається то беріть лопати у руки та ремонтуйте
11 Жовтня 2016, 19:46
Є відповідні служби для цього, які отримують кошти з оплачених податків і зборів
12 Жовтня 2016, 12:36
Смішний конкурс! Та навіть дурний! В ньому весь район з його розбитими вулицями стане переможцем...Але толку з нього не буде.Чию увагу ви зібрались привернуим? Що .ті кому належить того бардаку не бачать то вони що.сліпі? Не старайтесь.ніхто з них не прозріе! Вони ж усі в рожевих окулярах і за своіми "успіхами" та " досягненнями" світу не бачать.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024