У Рожищі запрацював парк розваг

24 Квітня 2019, 10:25
5157

У рожищенському парку поблизу міської ради встановили барвисті надувні гірки-батути у формі казкових персонажів та карусель.

Дитячі атракціони чекають на малечу з 11.00 до 20.00 протягом 23, 24, 25 та 26 квітня, повідомляють на сайті міськради.

Для дітей ветеранів АТО та військовослужбовців ООС діє знижка у 50%.


Коментарі
24 Квітня 2019, 13:38
А для працівників міської ради є знижки? А то вони так скоро скуряться, а тут хоч урізноманітнять робочий час
24 Квітня 2019, 14:09
А би бабло з батьків на дітях заробляти,зробити безкоштовно не як? І чому не у неділю,а серед неділі,баткіж працюють
24 Квітня 2019, 15:01
Чергова любителька халяви, по грамотності та любові до халяви, видно, що за ЗЕ голосувала.<br/><br/>Ні, безшкоштовно зробити ніяк. Це ж бізнес. Він має видатки, витрати. Він вимагає інвестицій, закупівлі обладнання і так далі. Тому він повинен приносити прибуток. І, судячи з вигляду цього “парку розваг”, прибуток доволі невисокий.<br/><br/>І “не заробляють на ваших дітях”, а дають вашій дитині можливість відчути радість, нові емоції та враження.<br/><br/>Все тим рожищанам не то і ніяк, доводиться роз’ясняти очевидні речі, щоб хоча б на наступних виборах не обісралися.
24 Квітня 2019, 15:37
Шкода, що ви не підписалися своїм ім'ям, але щиро дякую, що ви є! Дуже приємно знати, що є люди, які ще думають у цьому світі й не чекають халяви, а знають, що таке працювати. Рожищани, вам сами не соромно за ось цей весь бруд, що ви тут ллєте? Вам не соромно, що ви крім того, щоб гадити і словесно, і фізично нічого не робите? Цей сайт - це змога побачити, чим живе громада. І, на жаль, мені дуже соромно, що я живу серед вас, щоправда в одному із сіл району. О ні, я не буду виїжджати, як ви любите писати &quot;чемодан, вокзал...&quot;, бо я люблю свій райцентр, своє село, свій край! Вони прекрасні! Але починайте вже змінюватися, бо ніякі керівники вам не винні в тому, що ви живете в лайні. До слова, мені дуже шкода вашого мера, бо приїжджаючи в Рожище, я бачу, як воно змінюється на краще. А в нас час, час війни, кожна зміна - то велике досягнення! А у вас багато зроблено гарного. Але ви не бачите тих змін. Ви засліпленні &quot;зрадами&quot;, &quot;розкраданням&quot;, ненавистю переповненні ваші серця до кожного чиновника. Якщо ви знаєте, що зробите краще, то чому сидите на місці? Вставайте! Йдіть у керівники міста, району! Змінюйте! Або ж змінюйтеся та допомагайте тому ж меру, а не обрізайте крила при першій гарній ініціативи, чи розпочатій роботі. Йде велике свято, всі ми підемо до сповіді, тому не забуваймо покаятися Богу за всі сказані слова, за наклепи, за ворожнечу. Й починаймо жити в любові. І кожен задайте собі питання, за що і за кого помер Христос.
24 Квітня 2019, 15:53
Дуже шкода , що атракціон не працюватиме у неділю. У будні дні більшість батьків працюють
24 Квітня 2019, 16:40
Хто вже відвідав парк?? Як враження ,ціни??
25 Квітня 2019, 11:47
Здаеться ,більшість тут себе вважають православними християнами.<br/>Та хіба можуть справдні православні розважатися в причому Великий піст ..<br/>причому на Страстній сідмиці,коли згадуються страждання Господа нашого Ісуса Христа . .<br/>&quot;Цар царів ,і Господь господей&quot; добровільно пішов пішов за нас всіх на позорну смерть і вам це зовсім байдуже?<br/>Тож що ж ви святкуватимете ,коли настане Пасха?чому радітимете,люди?<br/>Після того як самі розпинали Христа..
25 Квітня 2019, 12:15
ви що з дуба рухнули? То діти мають сидіти і не рухатися? Бог є любов! А дитячі роки є для того, щоб радіти. А от ви краще попросіть Бога за те що допустили в душу гріх, гріх осудження ближнього!
25 Квітня 2019, 12:55
Люди перш за все мають бути -БОГОБОЯЗНЕННІ!<br/>Любити Христа і бути Йому вдячні!<br/>Цьому мають вчити і свої нащадків інакше виросте покоління БЕЗБОЖНИКІВ.!<br/>А Бог поругаемий не бувае і прочитайте в історіі якбули покаренні БЕЗБОЖНИКИ в свій час.<br/>Справжні християни самі дотримуються посту,ходять на богослужіння,моляться-цьому вчать і своїх дітей.<br/>Батьки нестимуть відповідальнгість перед Господом ,як вони прилучали своїхдітейдо Бога іЙого Церкви.<br/>І що тоді скажете ,може те що тут сказали?
25 Квітня 2019, 19:15
мда... 21 століття на дворі, а люди бояться вигаданого персонажа. Нічого проти віри не маю, людина народженна і має повне право на вибір. але мені здається, що це вже занадто.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024