У Рожищі відбувся волейбольний турнір

09 Жовтня 2016, 19:53
4526

У неділю, 9 жовтня, на базі Рожищенського НВК №4 відбувся волейбольний турнір, присвячений Дню захисника України, під час якого розіграли міський Кубок з волейболу.


 

Турнір організований Рожищенською міською радою. Таке спортивне протистояння має на меті показати позитивний вплив спорту на здоровʼя та хорошу фізичну форму і заохотити молодь до активного відпочинку.

У волейбольному турнірі взяли участь 5 команд сформованих із  представників Рожищенської ЦРЛ, Самооборони, освіти, Рожищенського ветеринарного коледжу та підприємців району.

Традиційно турнір розпочався підняттям синьо-жовтого стягу та спільним виконанням Гімну України.




З вітальним словом до учасників турніру звернувся міський голова Вʼячеслав Поліщук, побажавши командам сили, витримки та гарної гри.

І, як виявилося згодом, гра була реально захоплюючою та видовищною. Всі команди показували хороші результати, гарну підготовку та прагнення перемогти.


1


 

Найспритнішою, втім і наймолодшою, була команда Рожищенського ветеринарного коледжу, а от найпідготовленішою – Рожищенської ЦРЛ.



 

Майже на шість годин спортивний зал НВК №4 перетворився на майданчик «запеклого бою». Ну і, звісно, як в кожній грі, визначили переможців та переможених.


Тож за участь у волейбольному турнірі Грамоти з рук міського голови Вʼячеслава Поліщука отримали команди ГО «Самооборона міста Рожище» та Рожищенського ветеринарного коледжу. Третє місце посіли представники освітньої галузі. Друге – підприємці району, а почесне перше місце та міський Кубок знову завоювали волейболісти зі стажем – представники Рожищенської ЦРЛ.

Щирі вітання переможцям та учасникам волейбольного турніру! Ви – найкращі!!!

3
Команда Рожищенської ЦРЛ разом із міським головою В`ячеславом Поліщуком
Команда Рожищенської ЦРЛ разом із міським головою В`ячеславом Поліщуком

1
Команда підприємців району
Команда підприємців району



 

Коментарі
10 Жовтня 2016, 00:35
самооборона,ви і тут довели , що ви нуль, як в тій турнірній таблиці
10 Жовтня 2016, 00:52
Ти папєрєдній, а ти хто в житті? Ти взагалі що в цьому житті зробив? Так і будеш сидіти у "вболівальниках"і лизати пятки переможцям. І не важно хто буде в переможцях і сам ні фіга не робитемеш в житті. тряпка!
10 Жовтня 2016, 01:09
кльово пограли. добре, що є нова команда (Самооборона). це розвиток. організовуємося далі. турніри попереду)
10 Жовтня 2016, 02:39
Наступного разу ти свою команду вистав назви її "команда тролей" і покажи чого вартий, не муд..к
10 Жовтня 2016, 18:34
Чоиу Славік невиставив команду міськради а Гайворонська адміністрації?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024