Стартував другий семестр ІІІ навчального року «Університету ІІІ віку».

06 Жовтня 2016, 14:25
2246

Нещодавно у приміщенні Рожищенської районної дитячої бібліотеки відбулося відкриття другого семестру ІІІ навчального року «Університету ІІІ віку».

 Радо зустрілись студенти після літніх канікул зі своїми викладачами та одногрупниками.  

З початком нового навчального року  слухачів  Університету привітала директор територіального центру Галина Поліщук, а працівники терцентру підготували цікаву лотерею, де у виграші були всі присутні у залі.  10  «студентів-щасливчиків» виграли канцелярське приладдя, решта цукерки з гарними побажаннями на майбутнє життя.


 

Староста «Університету» Лідія Супрун, підготувала кросворд із ключовим словом «Подяка», яку згодом і висловила організаторам навчання, подарувавши, подяки, квіти та вітальні листівки.

Слухачі Мистецького факультету додали гарного настрою усім присутнім, виконавши декілька хорових пісень із свого репертуару.

1

На завершення усі «студенти» пригощались запашним  чаєм із смачними солодощами та  ділитись враженнями від канікул.


Дивлячись на усміхнені лиця людей поважного віку, стало зрозуміло – не потрібно надто багато, щоб наповнити їх день радістю. Та й, зрештою, як говорять «класики» психології: «Не потрібно чекати коли трапиться особливий момент для радощів. Бери момент і зроби його особливим, бо ж життя – це те, що трапляється з нам щодня…»


Територіальний центр та слухачі «Університету» висловлюють щиру подяку  Сергію Котюку за надану грошову допомогу в розмірі 500 грн, на проведення заходу та купівлю канцтоварів.

 

Коментарі
06 Жовтня 2016, 21:13
не лиця людей, а обличчя - це навіть не суржик, соромно
07 Жовтня 2016, 00:43
Лице, те саме що обличчя. Див. Академічний тлумачний словник. Учітеся, брати мої, думайте, читайте ;)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024