Кабінет посадовця: Дубищенський селищний голова

05 Жовтня 2016, 20:32
4350

Сьогодні, 5 жовтня, кореспондент Район.Рожище навідався до Дубищенського селищного голови Анатолія Дорошенка


1

На посаді очільника громади Анатолій Миколайович із 1998 року. Він зумів завоювати довіру в односельчан, і вони неодноразово обирали його головою. І це не дивно, адже Анатолій Дорошенко товариська і весела людина. З ним приємно та легко спілкуватися. Мабуть, так само легко він і вирішує робочі справи. 

Кабінет селищного голови не дуже великий, але світлий і розфарбований у теплі кольори.

1

Якщо подивитись на праву стіну, то вона завішена різноманітними грамотами і подяками. Зокрема, його нагороджували за особливі заслуги перед українським народом, за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадянську позицію, за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту та інше.

1

1

1

На протилежній стіні від дверей висить великий портрет нашого українського Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Одразу біля невеличкого вікна розміщений робочий стіл Анатолія Миколайовича. На ньому знаходиться все необхідне: ноутбук, мобільний телефон (по ньому очільник вирішує всі вагомі питання), ручки, олівці, записник, у якому селищний голова нотує важливу інформацію та іконка. Також на столі розміщенні накази і закони.

1

2

По праву руку голови селищної ради стоїть тумба, на якій розміщується розкішний вазон. Анатолій Миколайович каже, що за ним доглядають колеги, хоча й сам очільник неодноразово підливає його. Ця рослина – справжня прикраса приміщення. А біля вазону стоять колонки. «Під час сесії ми вмикаємо гімн України», – перехоплює погляд голова ради.

1

1

1

Як же ж у кабінеті без основних атрибутів державності? Український прапор і герб розміщені біля вазону. Вони роблять кабінет патріотичним і яскравим.

Рухаємось далі. Напроти робочого столу Анатолія Дорошенка стоїть стінка. Вона теж заповнена різноманітними речами та дрібничками. Зокрема, ми бачимо гарні сервізи та книжки. Також на стінці розташований телевізор. Його Анатолій Миколайович дивиться дуже рідко, адже зазвичай користується інтернетом. Зліва видніє біленький сейф. Ну й, звичайно, у кабінеті розміщено багато стільців для відвідувачів. До речі, тут також проходять сесії селищної ради, адже для такої важливої справи іншого, зручнішого, приміщення немає.

1

1

На питання: «Чи бажаєте щось змінити у приміщенні, в якому працюєте?» очільник відповів так: «Хочеться в селищі щось змінити, а не у кабінеті». Що ж, Бог у поміч!

1



2


 

Коментарі
06 Жовтня 2016, 21:18
Редакція.не смішіть людей таким и матеріалами! Для чого знімати всі кутки в кабінеті голови? Чи це так важливо.що стоіть вазон? До речі навіть не названо який. Смішно і непрофесійно. Виглядае жалюгідною копіею відомоі передачі .Але ж там цікаво а ви смішите і тільки.
06 Жовтня 2016, 21:46
Крутий матеріал)<br/>посміялися з друзями, написано чесно кажучі як книга=)<br/>У нас в районі все так печально, нема новин?
06 Жовтня 2016, 22:09
&lt;p&gt;Шановні читачі, як добре. що наші матеріали змушують вас сміятися, кажуть, що сміх подовжує життя. Тому смійтеся на здоров`я! Але слідкуйте, щоб сміх не переріс у хворобу, бо може бути біда)))&lt;/p&gt;
06 Жовтня 2016, 23:29
Це погрози? Та і в яку хворобу може перерости сміх? Вам, Редакціє, відомо? З власного досвіду відомо? З ВАШОГО власного досвіду відомо? З тих пір як з &quot;редактури&quot; пішла Ожиєвська сайт мяко кажучи перероджується ну... не зовсім в сайт - редакціє, додумайтесь самі у що ви перероджуєтесь))) Разом із О. Петрук подумайте. Подумайте і напишіть!
06 Жовтня 2016, 23:39
Ми виконуємо свою роботу і комусь вона подобається, а комусь ні. Тим кому не подобається, читають новини на іншому сайті. Тому читайте інші сайти і не хвилюйтеся перебуваючи на нашому))))) Або створюйте свій власний і насолоджуйтеся своєю оригінальністю))) Щасливо!
07 Жовтня 2016, 01:39
Ні, ну а що, про розкішний вазон прикольно написали)))) Розкішнішого ще не бачила))))
07 Жовтня 2016, 01:42
До речі, вас не вчили ставити коми у складних реченнях? Неодноразово пропускаєте. Певно, не Гармата у 4 школі вас вчила
07 Жовтня 2016, 12:22
Де фото коханій а то грамоти подяки є, може у відпочівальній
07 Жовтня 2016, 23:35
Стінка допотопна, сейф рарітетний,а вазон-фікус. ЗЕМЕЛЬКА В ОКОЛИЦЯХ СКУПЛЕНА ВСЯ,,а ще Дорошенко володар найкрутішого самогонного апарату..ЖИВЕ ЧОЛОВІК,НЕ ГОРЮЄ.
09 Жовтня 2016, 14:05
&quot;Шановний&quot; сільський голова! Я буваю в Дубище рідко, але побувавши вчора і побачивши, що буквально центр Дубищ не освітлюється (зупинка маршрутного таксі біля школи 22:00 хоть в морду бий навіть не побачиш хто) - це поваги до вас не добавляє.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром