У Рожище приїде мольфарка Дара Корній

05 Жовтня 2016, 10:07
6112 Джерело: scontent-mrs1-1.xx.fbcdn.net

Рожищан запрошують на літературну зустріч з волинською письменницею Дарією Корній, яка завітає 13 жовтня до Рожищенської районної бібліотеки для дітей, аби зустрітися зі своїми шанувальниками. Про це інформує в соціальній мережі Facebook директор ПВД "Твердиня" Микола Мартинюк. 

Дара Корній пише живою, простою українською мовою, часом вдало застосовуючи діалектизми, вплітаючи українські міфи. Мирослава Замойська, а саме таке її справжнє ім`я, каже, що потяг до міфології українців у неї виник ще в дитинстві, коли бабуся й дідусь розповідали їй різноманітні історії про мавок та лісовиків. Тому, мабуть, її і називають мольфаркою. 

Пані Мирослава є однією з найпопулярніших письменниць України. Вона яскравий приклад того, як за шість років, а саме стільки часу минуло від виходу в світ її першої книги «Гонихмарник», яку відзначили престижною премією «Коронація слова», можна стати мегапопулярним автором.

Рожищани, не впустіть нагоди поспілкуватися з Дарією Корній! Приходьте 13 жовтня в Рожищенську районну бібліотеку для дітей о 16 годині!


 

Коментарі
05 Жовтня 2016, 15:21
Ура. обов'язково прийду і друзів візьму)))))Ну бібліотека й молодці!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024