Відбулася прем'єра іскрометної комедії «Сублімації любові». ФОТО

04 Жовтня 2016, 21:30
1875

В понеділок, 3 жовтня, у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся показ іскрометної комедії «Сублімації любові» з неперевершеною Ольгою Сумською, народним артистом України Євгеном Паперним та заслуженим артистом України Віталієм Борисюком.  Цю комедію за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.


Сказати, що волиняни чекали цієї премʼєри 2016 року – це просто промовчати. Адже, квитки на комедію були продані ще за тиждень до вистави. Той не дивно, адже всім добре відома майстерність гри згаданих вище талановитих акторів.

З перших хвилин, глядачів полонила невимушена, майстерна гра героїв на сцені. Тут кипіли нежартівливі баталії, справжнісінькі італійські пристрасті та інтриги, витончений гумор, який змушував присутніх плакати від сміху. Завдяки майстерно «закрученому» сюжету, виставу глядачі дивилися захоплюючись та насолоджуючись кожним моментом.



За сюжетом, чарівна письменниця, сеньйорита Паола (Ольга Сумська), з першого погляду підкорює серце політика синьйора Леоне (Євгеній Паперний). Леоне, чоловік поважного віку, до нестями закоханий у молоду особу, яка явно насміхається над його почуттями. Аби спокусити Паолу, Леоне зголошується укласти договір з молодим, нікому невідомим драматургом Пʼєтро (Віталій Борисюк) і публічно видає його літературні твори за свої, аби вразити кохану «своєю» талановитістю та неординарністю.


Та результат один – Леоне отримує славу та успіх, а Пʼєтро – прихильність і жаркі поцілунки Паоли. Проте ця жінка не пересічна особистість і її життя, як і сама комедія, закручене та сповнене низкою непередбачуваностей. То ж кого вибере віртуозна Паола? Чи двійна гра, то сенс її життя?



 

Своєрідної пікантності комедії додавав і той факт, що зіграний на сцені любовний трикутник, свого часу вирував і в реальному житті акторів. Адже кохання між Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком зародилося в той час, коли Ольга була дружиною Паперного… Але, це їхня історія.



 

 

Коментарі
05 Жовтня 2016, 13:43
Жеманство та позерство. Яка майстерність акторів? Халтура!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром