Рама від телевізора і унітаз: у Рожищі ліквідували сміттєзвалище на 15 тонн

12 Квітня 2019, 16:02
3893

Працівники Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради прибрали сміттєзвалище в районі вулиць Кар’єрна та Пирогова, за підприємством «Zegna Global LLC».

Чергове прибирання організували у середу, 10 квітня, повідомляють на сайті міської ради.

«Шкода, що всім відому істину «там, де живуть – не смітять» мешканці приватних секторів Рожища чомусь забувають. Тому й з’являються періодично стихійні сміттєзвалища, що псують санітарно-екологічний стан міста та його зовнішній вигляд. Отак і цього разу, на вищезгаданому об’єкті побачили невтішну картину: серед сміття «красувалися» не тільки пластикові та скляні пляшки, пакети, а ящики, рами від телевізора і, навіть, унітаз!» – йдеться у повідомленні. 

У результаті вивезли майже 15 тонн непотребу.

Невтішна картина на вулицях Пирогова та Кар'єрній і з оплатою за вивіз сміття. За словами економіста КП «Дільниці благоустрою Рожищенської міської ради» Катерини Воробей, на згаданих вулицях – 28 будинків. Але платять за сміття, згідно з укладеним договором, лише 12. То де дівають побутові відходи решту 16, які не користуються послугою комунального підприємства, здогадатися не складно.

«Отож, вкотре просимо рожищан звернутися в КП «Дільниця благоустрою» за адресою: м. Рожище, вул. 1 Травня, 34 та сплатити за послугу вивозу сміття. Не продукуйте сміття навколо себе! Поважайте себе та своїх сусідів! Зауважимо, що у випадку відмови укласти договір на вивіз сміття на порушників благоустрою буде накладена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів (від 340 до 1360 грн)», – нагадують у міській раді.

Читати також: Рожищанку, яка викинула сміття на щойно прибрану територію, покарали






Коментарі
13 Квітня 2019, 03:48
Засрались ми, рожищани, по самі вуха! А така картина майже по всіх приватних секторах на окраїнах міста. І, як завжди, винні у нас і мер і президент!!! А самі що??? В даному випадку риба гниє з хвоста!
14 Квітня 2019, 00:44
За сирзаводом, з правої сторони від вул.Чайковського, де людські поля, вже теж виріс чималий смітник стихійний, а перед цим там люди ще пісок брали, і створили яму кубів так на сто. <br/>Редакціє, можете теж фото цього місця опублікувати.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром