Рожищенці розповіли чому вони люблять музику

01 Жовтня 2016, 22:40
4533 Джерело: pustunchik.ua

Міжнародний день музики – це незвичайне свято. Ми впевнені, що на світі немає таких людей, які б не любили музики. Вона дуже багатогранна. Має різні напрямки: класична, поп-музика, джаз, блюз, рок-музика та інші.

Кожна людина стовідсотково захоплюється якимось стилем. Про музику можна говорити чимало, адже це справжнє мистецтво. Композитор і музикант Дмитро Шостакович говорив: «Музика відкриває людині нові світи і виконує благородну місію об’єднання людей». І це справді так.

З нагоди свята Район.Рожище провів опитування серед людей. Більшість взагалі не знали, що 1 жовтня відзначають День музики. Це трішки прикро. Надіємось, в майбутньому ситуація зміниться.

Під час опитування кореспондент Район.Рожище запитувала в людей за що вони люблять музику.

Вікторія Лясковська
Вікторія Лясковська

Вікторія Лясковська: «Дуже люблю музику, бо вона підіймає настрій і додає своєрідний сенс життю. Є такі пісні, які просто заворожують душу».

Анна Ковальчук
Анна Ковальчук

Анна Ковальчук: «Люблю, за те що можна поринути в свої думки і абстрагуватись від зовнішнього світу. Бажаю музиці величності, щоб вона доносила до слухача сенс, який в неї закладає автор. Щоб вона надихала на нові звершення».

Катерина Миронюк
Катерина Миронюк

Катерина Миронюк: «Музика… Музика повсюди. Вона супроводжує нас впродовж усього життя. Вона є різною: і веселою, і сумною. Музикою можна краще виразити свої емоції, краще, ніж простими словами. Бажаю музиці бути більш змістовною та мелодійною».

Світлана Володько
Світлана Володько

Світлана Володько: «Люблю музику за те, що з нею можна забути усі негаразди, або навпаки, завдяки їй можна пригадати події, які трапилися у житті. Ось я не можу доїжджати до університету без навушників з яких лине улюблена мелодія. Моя музика – це моє дзеркало. Музиці бажаю, аби у неї було ще більше прихильників».

Марія Манюхіна
Марія Манюхіна

Марія Манюхіна: «Музику дуже люблю. Люблю за те, що вона може підняти настрій. Вона може заспокоїти. Інколи в музичних композиціях я можу віднайти частинку себе. Ну, а музиці бажаю, аби вона розвивалася і процвітала на теренах України, щоб молоді виконавці змогли реалізувати себе».

Катерина Лащук
Катерина Лащук

Катерина Лащук: «Мені дуже до вподоби українські співаки, зокрема репери. Дуже полюбляю «не розкручених» реперів, тому що в них музика справжня, у них немає пафосу. Взагалі, люблю людей, які розвиваються. Сподіваюсь український реп буде розвиватись надалі. Хочу побажати музиці розвитку і творчого піднесення. Щоб музика була з нами не лише тоді, коли нам погано, а й, коли нам добре. Щоб вона нас окриляла і надавала сили».

Олена Веремчук
Олена Веремчук

Олена Веремчук: «Музику люблять усі. З музикою відпочиваєш душею. Деколи навіть хочеться підспівати, якщо чуєш гарну пісню. Якщо якесь весілля чи День народження, то й хочеться і потанцювати. Дуже хотілось, аби наша українська музика була більш популярною, щоб молодь частенько слухала її, дітки маленькі, щоб росли на нашій українській музиці. Бажаю, щоб музика завжди була з нами».

Ігор Карпюк
Ігор Карпюк

Ігор Карпюк: «Музика – це сенс душі. Коли поганий настрій, то хочеться послухати сумних пісень, а коли хороший – то веселих. Хочеться побажати, щоб в Україні було більше якісної музики».

Надія Шрай
Надія Шрай

Надія Шрай: «Люблю музику, адже вона надає сили жити, підтримує у важку хвилину. Музика має бути такою, щоб з перших акордів вона полонила душу і не відпускала до кінця твору».

Ірина Карпець
Ірина Карпець

Ірина Карпець: «Я дуже люблю співати, тому музика подобається однозначно. Знаю багато пісень, і співаю їх при будь-якій можливості. Бажаю, щоб музика «не стояла» на місці, щоб розвивалася. Щоб зʼявлялися нові композитори. Але, щоб молоде покоління не забувало колишню музику».

Дарина Микитюк
Дарина Микитюк

Дарина Микитюк: «Люблю музику за те, що приносить радість, задоволення, під неї релаксуєш. Бажаю їй процвітання. Дуже хочеться, аби українська музика  не губилася посеред інших. Щоб за кордоном знали, що в Україні найспівучіший народ».

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024