У Носачевичах діти під час канікул прибирали берег річки

02 Квітня 2019, 14:03
Річка Конопелька на світлині фотографа Володимира Ковалюка 3982
Річка Конопелька на світлині фотографа Володимира Ковалюка

У селі Носачевичі відбулась акція до Дня землі.

Захід організували минулого тижня. Про це повідомляє через форму на сайті Район.Рожище «Додати новину» вчителька Світлана Сидорук.

Школярі-волонтери ЗОШ І-ІІ ст. села Носачевичі (Сидорук І., Ковальчук І., Мазорук Т., Матеюк В., Клімчук Д., Дудко А., Ольховик Х.) під керівництвом вчителів Світлани Сидорук і Наталії Морар, під час канікул вирішили прибрати частину берега річки Конопельки, урочище Піскова.

«Напевно, більшість людей, що проживають у цьому районі, побували на відпочинку і стали свідками вражаючої картини. Сміття, яке викинули відпочиваючі, розкидане по всій території берега», – пише вчителька.

Учасники акцї постаралися максимально поприбирати, але, на жаль, по всій території берага і лісу, відходів залишилося ще багато.

Читати також: Біля Рожища чоловік викинув з вікна авто порожню пляшку

«Діти нашої школи завжди долучаються до прибирання території, узбіччя доріг, є неодноразовими переможцями в акціяї «Біощит. Охорона мурашок». І, розуміючи екологічний стан нашої землі, вирішили хоча б таким чином посприяти очищенню берега річки.

Але, на превеликий жаль, ми одні не в змозі підтримати рівень чистоти усієї території.Тому ми закликаємо: «Люди, схаменіться! Будьте небайдужі! Не смітіть! Старайтеся завжди поприбирати після себе. Вам буде приємно наступного разу потрапити на чисту територію і отримати задоволення від відпочинку, адже сміття саме не прибереться», – звертається Світлана Сидорук.

Передрук заборонено.

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
03 Квітня 2019, 00:20
нехай директор школи полагодить забор біля школи СТИДОБА
03 Квітня 2019, 01:40
І знову починається....!!!!((((((Чому люди лізуть, не у свої справи....? Якщо вас це так тривожить, ідіть до директора і поставте йому це питання!!!!! Своїми дурнуватими коментярями не портіть статтю.....Тут говориться про старанність,небайдужість дітей та вчителів!
03 Квітня 2019, 12:31
Все починається в житті з малого !!!!,
05 Квітня 2019, 20:50
Вчителі і діти молодці...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024