У РД "Просвіта" відбувся концерт присвячений Дню людей похилого віку

27 Вересня 2016, 22:30
2822

У вівторок, 27 вересня, в приміщенні РД "Просвіта" відбулася святкова програма "Роки людині до лиця", приурочена Дню людей похилого віку.

Як часто ви приділяєте увагу своїм стареньким? Чи маєте час зупинитися, перевести дихання і просто поговорити? Адже вони цього так чекають: поваги, уваги і елементарного теплого людського спілкування. Люди, що дожили до поважного віку, гідні шани вже тільки тому, що їй це по милості Божій, вдалося. Далеко не всім дано таке величезне благословіння відчути мудрість своїх років.

1 жовтня весь світ, в тому числі й Україна відзначають День людей похилого віку, тим самим нагадуючи про обов`язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. З цієї нагоди в РД «Просвіта» відбувся святковий концерт на честь людей поважного віку. Ведуча дійства Наталія Марценюк запросила відкрити першими концертну програму, студентів мистецького факультету Університету третього віку, учасників хору «Надвечір`я».

1

 

Про кожного з учасника цього колективу можна довго і натхненно розповідати, але краще всіляких слів про цих людей говорить їхня творчість. Вони подарували глядачам три хорові композиції.

Неймовірними оваціями проводжав зал зі сцени Юрія Мосійчука, який виконав пісню «Квіти», музику до якої написав особисто. Далі звучали пісенні твори, під акомпанемент Анатолія Вольського, у виконанні Раїси Наконечної, Галини Ольдах, Євгенії Сасовської та Людмила Петрусевич.

Привітали поважну публіку, що зібралася в залі голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська та керуючий справами районної ради Анатолій Матвійчук.


 

Далі на гостей свята чекав концерт від РД «Просвіта» та Будинку Дитячої Творчості, який сольним виступом розпочав Сергій Горбач. Музичні вітання лунали від солісток Оксани Брилевської, Надії Козій та Оксани Пашковської.

В світ проникливої саксофонної музики запросив Ігор Іщук. А, якщо вірити в те, що сміх продовжує життя, то Микола Репецький подарував глядачам ще не один рік. Яскравими сонячними клубочками сяяли на сцені вихованці БДТ, молодша група хореографічного ансамблю «Ексклюзив» (керівник Людмила Волощук), під час виконання танцю «Курчатка».


 

Кілька творів виконали Світлана Павлючик та учасники народного аматорського ансамблю «Колорит». «Многая літа» співали разом і учасники концерту і гості свята. Протягом усього заходу в залі панувала, якась неймовірно тепла атмосфера, це було ніби дивовижне єднання артистів та глядачів. Мабуть це тому, що все робиться з душею – увінчується успіхом.

Треба зазначити, що при вході до глядацької зали гостей зустрічали аж дві виставки: організована Територіальним центром – презентувала роботи студентів Університету третього віку, друга – від митців Будинку Дитячої Творчості.

Словом свято вдалося на славу. Про це говорили усміхнені обличчя глядачів.





1


 

Коментарі
28 Вересня 2016, 19:08
Дякую вам терцентер що згадуєте нас - пенсіонерів. університет нам створили, концерти і вогники для нас проводите, екскурсії цікаві. на компютерних заняттях навчити як користуватись компютером в інтернет заходити. працівники завжди такі привітні і уважні. прийду на лекцію і вже воно якось веселіше і на душі радісніше. всі послуги ваші попробувала і задоволена. і шили мені і косили і масаж проходила. дякую вам за вашу працю.
29 Вересня 2016, 12:25
дійсно хороший захід. Проведений не для галочки, а з душею.
03 Жовтня 2016, 21:53
Дякуємо, приємно, що наші старання не марні. Раді вітати усіх у нашій установі.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024