Футбол: Топільне – Сокіл

25 Вересня 2016, 20:55
3034

Йде до завершення чемпіонат Рожищенського району.

Сьогодні, 25 вересня, на топільненському полі зустрілись дві команди: Топільне і Сокіл. Вони боролися за ІІ місце.

Як ми бачимо в турнірній таблиці, Сокіл поки що займає ІІ місце, а Топільне – ІІІ.

Результати сьогоднішньої гри  стали вирішальними.


 

На полі зібралось дуже багато вболівальників, як зі сторони топільненців, так і зі сторони соколян. Матч був запеклим, адже не за горами завершення чемпіонату.

1-й тайм видався хорошим для гравців із Сокола. Майже на початку матчу гравець під № 22 Леонід Галан влучив у топільненські ворота. Рахунок став 1:0.


 

Хоч і підтримували вболівальники топільненських футболістів, але, на жаль, фортуна не була на їх боці. Тайм закінчився на користь гостей.

Після перериву, гравці обох команд вийшли на поле доволі таки спокійними та врівноваженими. Та цей спокій тривав не довго. Уже десь після 10–15 хвилин гри на полі траплялося багато суперечок. Суддя, здавалося, на це не зважав, чим викликав обурення зі сторони вболівальників.


 

Другий гол також забив гравець із Сокола – Олександр Моргун (№ 2). Рахунок став 2:0. Та тополяни не здавалися. Вони боролись за м’ячі, хоча, мабуть, мокра трава іноді ставала на заваді футболістам прийняти м’яч.

Матч наближався майже до завершення, а на рахунку все 2:0. І ось за 2–3 хвилини до закінчення гравець з Топільна, Сергій Клімук (№ 16) влучив у ворота.


 

Футбольний матч завершився рахунком 2:1. Перемогу здобули соколяни.

Тому в чемпіонаті вони займають ІІ місце, а тополяни – ІІІ.





















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024