Рожищенська кулінарія: юшка з дерунів з грибами
25 Березня 2019, 16:36
3945
Цю страву можна готувати у двох варіантах: для посту і на кожен день. Жителям району вона полюбилась своєю простотою, доступністю інгредієнтів та смаком.
Оскільки зараз – Великий піст, пропонуємо рецепт без яєць і шкварок.
Спочатку готують класичні деруни без яєць. Готові пляцки складають у глечик або каструльку, заливають водою, аби покрила всі деруни. Додають гриби.
Далі страву треба довести до кипіння і проварити 15 хвилин на малому вогні. Після того юшку загущують обсмаженим борошном, додають смажену цибулю, спеції за смаком. До готовності страва тушкується ще 15 хвилин на плиті або в печі.
29/03/2024
П'ятниця
29.03.2024
11:40
09:09
28.03.2024
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт
Коментарі