Рожищенська кулінарія: юшка з дерунів з грибами

25 Березня 2019, 16:36
3945

Цю страву можна готувати у двох варіантах: для посту і на кожен день. Жителям району вона полюбилась своєю простотою, доступністю інгредієнтів та смаком.

Оскільки зараз – Великий піст, пропонуємо рецепт без яєць і шкварок.

Спочатку готують класичні деруни без яєць. Готові пляцки складають у глечик або каструльку, заливають водою, аби покрила всі деруни. Додають гриби.

Далі страву треба довести до кипіння і проварити 15 хвилин на малому вогні. Після того юшку загущують обсмаженим борошном, додають смажену цибулю, спеції за смаком. До готовності страва тушкується ще 15 хвилин на плиті або в печі.

Коментарі
25 Березня 2019, 19:02
Точно! А я думаю,чого не вистачає на вашому сайті)) їжі!
25 Березня 2019, 20:20
Це прикол якийсь????
25 Березня 2019, 21:40
А де ж про людей статті? Де щось власнонаписане? в нас у районі тільки бібліотеки та культура є? тепер ще краще - рецепт!
25 Березня 2019, 21:47
а,що не так?Не сподобався рецепт,чи що?
26 Березня 2019, 00:06
Класний рецепт. Зараз піст і треба їсти пісну їжу. А що вам не подобається? Яка ше,власне, тут людина має бути? Нічого не розумію.
26 Березня 2019, 16:51
Да, только еще запекти в духовке шинку 1.5 кг добавить сок в юшку с дерунами, и бутылочку
09 Квітня 2019, 10:40
То Шевчено Руслан вiдкрыв, (Кличка ШЕФ) весь район скуповлюе...за безцiнок бiднi бабусi///
09 Квітня 2019, 11:36
Цей чорт скупляе все село в малинiвцi? Все мало I МАЛО..
09 Квітня 2019, 11:38
ЗА ГРАТИ цього ЧОРТА,
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024