Фотозвіт із топільненського свята

22 Вересня 2016, 15:50
7403

Вчора, 21 вересня, у селі Топільне відгуляли свято села. Співпало воно разом із празником Різдва Пресвятої Богородиці.

Святкування розпочалось із футболу. Декілька команд боролися за перемогу.  "Бій" був запеклим, вболівальники просто шаленіли. А паралельно зі змаганнями проводили караоке для дітей. Найкращою у караоке була Мирослава Пашковська, 2-ге місце посіла Катерина Бондарук, а 3-тє – Дарина Микитюк.




 

Свято відвідала і молодіжка «Ніка». Активісти привітали тополян зі святом, провели декілька ігор з малечою і затанцювали кілька флешмобів, якими ще більше розворушили дітвору. А ще підсолодили свято солодкими подарунками.

Згодом розпочався святковий концерт для селян піснею «Моє село» у виконанні Мирослави Пашковської. До вступного слова ведуча дійства Наталія Марценюк запросила голову сільської ради Руслан Присяжнюк. Який привітав громаду і гостей зі святом та вручив почесні грамоти односельчанам.



Зі сцени лунало багато музичних композицій: «Свято», «100 % щастя», «Усі ми прагнемо любові», «Омріяна земля» та ін. Святкування прикрасив виступ Ігоря Іщука – талановитого саксофоніста.

Солістка РД «Просвіта» Надія Козій вітала топільненців та подарувала низку гарних та зворушливих пісень. Крім того, в гості до селян завітав чудовий дует у складі Лілії Мартинюк і Людмили Семери. Усі присутні гучно аплодували чудовим виконавицям.

Традиційно, приязно вітали тополяни появу на сцені працівників місцевого Будинку культури Оксану Пашковську (директор) та Оксану Брилевську (керівник народного аматорського фольклорного колективу «Джерела». Дівчата внесли левову частку в організацію концерту з нагоди Дня села. Окрім власних сольних виступів вони підготували та представили увазі глядачів юних солістів, дуети, вокальний жіночий квартет, родинний ансамбль Карпців і, звичайно, народний аматорський фольклорний колектив «Джерела», який має багаторічну історію і підкорює не тільки районну, а й обласну сцену. «Джерела» є своєрідною творчою візитівкою Топільного.



 

На святі відмітили наймолодшу та найстаршу жительок села – Олександру та Єву Шадойко. Їм вручили невеличкі подарунки.

Зі святом села односельчан привітав і настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці отець Віталій Катеринчук. Він, разом з іншими священослужителями храмів подарував тополянам кілька пісень.

На завершення однієї частини свята на сцені виступили заслужена артистка України Алла Опейда та заслужений працівник культури В’ячеслав Судима.  Хоч під час їхнього виступу пішов дощ, та він не став перепоною, аби вдосталь насолодитися співом цих чудових артистів.



 

Також варто відмітити спонсорів, які допомогли організувати це дійство, а їх було кілька: виконавчий директор підприємства «Чебені Плюс» Сніжана Клімович, Михайло Калапуша, голова СВК ім. Ватутіна Леонід Бардабуш, працівники складу готової продукції підприємства «ЦУНАМІ», Світлана Скрипчук, Сергій Міщук, Сергій Карпець, Анатолій Присяжнюк, Тамара Бенещук (магазин «Пелагея»). Організатори висловили їм подяку.

І коли свято підійшло до завершення на свято прибули ті, хто став, так би мовити, родзинкою свята – гурт «Корінь Мандрагори». Молоді, запальні, веселі та, безумовно, талановиті молоді люди, додали святу теплоти та драйву.

Словом, свято вдалося на славу. 



























1












2

 

Коментарі
22 Вересня 2016, 20:20
А погода зовсім не святкова. От би й знадобився будинок культури, так "успішно" знищений ще попердньою сільською владою. В інших селах на їх фото з аналогічних свят - дійсно святково і світло, і клуби пристойні, а у нас - сірість та убогість. Навіть сцени не було де організувати, окрім як на стадіоні з вигорілою травою. Соромно. Я прошу пробачення у директора будинку культури, у самодіяльних артистів - вони постаралися, щоб свято вдалося. Але задуматись є над чим. -Чи не так, односельчани?
22 Вересня 2016, 23:55
А що робила сама "працююча" бібліотекарша на день села?
23 Вересня 2016, 14:15
Свято гарне, не дивлячись ні на погоду, ні на занедбаний будинок культури.От тільки не побачили ми тут роботи бібліотекаря. В інших селах на свята бібліотекар готував виставки. А тут, ніби й народних умільців немає. за це, звичайно обідно. А кажуть, що бібліотекар тут "на всі сто".
23 Вересня 2016, 14:41
Привіт, свято пройшло добре, випили, закусили в карти пограли і гарну концертну програму побачили. Дякую Руслан, що організував таке свято для села, а ворону бібліотекарку треба перефарбувати із білого в чорне. Дякую Руслан!!! За скільки років село хотя свято побачило .
23 Вересня 2016, 14:43
На наступний раз дзідзя давай !
23 Вересня 2016, 14:54
Хто Вам таке сказав, що свято організував Руслан? Дякувати треба Глушку Валентину Петровичу!!! Йому респект та повага, що за день зумів організувати гарне свято, не афішуючи про це!
23 Вересня 2016, 14:55
Ще хтось міг подумати, що Руслан на таке здатний? Не смішіть народ.
24 Вересня 2016, 18:31
Взагаліто, таке чудове свято, це велика заслуга директора БК с.Топільне, вона постаралася на славу, тому в першу чергу дякувати потрібно їй! Звичайно і допомога спонсорів,їм теж велика подяка, в Топільному дано нічого подібного не було.
25 Вересня 2016, 01:06
Хочу подякувати директору СБ Пашковській Оксані молодець! Дякуємо за гарне свято. Надіюсь в районному домі якось тебе відзначать. Пора вже премію давати таким людям. Ще раз дякую за свято.
25 Вересня 2016, 01:40
Наш сільський голова - вміє лишень горілочку попивати, а не свято влаштовувати, чула дуже багато негативних відгуків про "Русланчика". А за свято дякую я і вся наша громада дійсно тим, хто його організував. Руслану батьковичу - ГАНЬБА на все село!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 Вересня 2016, 16:14
ЦЕ їі робота за це їй зарплата йде.Так повинно бути це її функціональний обов"язок.
25 Вересня 2016, 16:16
ВИ МОЛОДЦІ!!!ЦЕ ВАШІІ ЗАСЛУГИ У ПРОВЕДЕННІ СВЯТА.
26 Вересня 2016, 00:10
Завжди підтримуйте культуру!!!!!!
26 Вересня 2016, 00:32
Нарешті пішли подяки, бо я вже думав капець.Велике дякуємо спонсорам і всім людям, які прийшли на концерт. Бо наших тополян ой як важко підняти на таке. Молодь і діти самі біжать, а от старші....Скажіть, чого у нас так принято завжди після "бою" ляпати язиком, когось " обісрати", покритикувати, висловити своє "фе"? Дісталось всім. Свято було чудове, хто отримав задоволення від дуету, а хто від гурту. Старались всі, будь - то голова, чи директор школи, клубу. Зробили все, що було у їхній силі. Чи добре хто зміг, чи погано, але зробили. Дякуємо. Щось не так, на другий рік будуть краще всі старатись.....І ще...Переглянув оголошення, яке дитина принесла зі школи, ви читали?В програмі ніяких виставок народних умільців не має. Чому не продумали? Хтось же складав розумний програму, а хтось і затверджував? Якщо було б вирішено, то я думаю бібліотекар би постаралась і зробила б, на всі "сто" знаючи її.
27 Вересня 2016, 02:38
Робота роботою а людей потрібно цінувати. Бо є люди які нічого не роблять і їм так добре. Все діло у відношенні до роботи. Ще раз дякую за свято!
27 Вересня 2016, 14:55
Як можна вихваляти Оксану? Це її робота , дуже велику зарплату за це отримує , біля 3 ооо гривень. Могла і вона організувати виставку "умільців", люди б самі все принесли. Видно яка вона організатор, похвали сама себе.................. У клуб страшно зайти, як в тюрмі. Хіба важко купити вапна і побілити ,вас там багато "штани труть"................................................?Видно що у клубі ніколи нічого не проводиться.
27 Вересня 2016, 15:08
Я не вірю, що клубний працівник отримує 3000 грн. але якщо так, то що на сьогоднішній день вартують ці гроші? Зробити таке свято для людей це теж не мало коштує, якщо навіть на допомогу приходять спонсори. Не важливо який у неї клуб, важливо те, що вона робить для людей. А кошти на ремонт в приміщенні повинна виділити місцева влада, якщо вона дбає про культуру.
27 Вересня 2016, 15:09
Класний коментар. Дякую за підтримку.
27 Вересня 2016, 19:59
І ван як це нічого не проводиться? А люди в коментаріях за що дякують?
27 Вересня 2016, 22:16
А яка зарплата бібліотекаря?
27 Вересня 2016, 22:18
Мабуть так само 3000 грн. Тільки одної роботу видно а вдругої .............))))
27 Вересня 2016, 23:35
А де можна подивитися на роботу бібліотекаря як не в бібліотеці?Зайдіть, якщо ви читач. Мені нічого, гарно. Тільки що зробити як там такі облуплені стіни? Що руками підбілиться і підкраситься в клубі ото й усе. Все чекають що їм будуть гроші, а зась... На клуб нічого заложеного. Прикрашайте гарними фотографіями, роботами клубних гуртків, їх там тьма..
27 Вересня 2016, 23:44
А давайте все закриєм, навіщо нам культура....краще сидіти "дурними і забитими", і гроші з економляться. Три працівника на ставку, а четверта на пів ставки бібліотекаря, ось і цілий бюджет в Сільській раді.
28 Вересня 2016, 16:16
не рахуймо чужих грошей. але всі сільські бібліотекарі працюють на пів окладу ще й самі прибиральниці а 3000 зарплата в бібліотекаря тим більше сільського це фантастика
16 Жовтня 2016, 23:49
еарн
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024