«Дивосвіт дитячих талантів»: відбувся творчий звіт закладів освіти району

18 Березня 2019, 14:18
4596

У районному домі «Просвіта» відбувся фінальний тур огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнів, вихованців закладів освіти району «Дивосвіт дитячих талантів».

Діти виступали у неділю, 17 березня, йдеться на сайті Рожищенської РДА.

Захід розпочався майстер-класом з паперопластики, виготовлення сувенірів з мішковини та природних матеріалів, виставки робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, хореографічних флешмобів.

Близько тридцяти номерів художньої самодіяльності у виконанні юних талантів району зачарували глядачів своєю оригінальністю та неповторністю, перенісши у дивовижний світ народного, сучасного, бального танцю, вокального співу.

Учасників творчого звіту, глядачів зі сцени вітали директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Оксана Дідик, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, начальник відділу освіти та молоді Ігор Кузава.

Вони подякували педагогам, батькам за активну позицію у розвитку талантів своїх дітей, організаторам – за змогу побачити ці таланти і насолодитися дійством, дітям побажали перемог, творчих злетів, здійснення мрій. Колективам, які брали участі у конкурсі талантів, вручили подяки відділу освіти та молоді райдержадміністрації.














Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024