У Рожищі відбувся концерт незрячих співаків

03 Вересня 2015, 13:25
1202

2 вересня 2015 року в районному Домі «Просвіта» відбувся благодійний концерт народної самодіяльної хорової капели «Лісова пісня» Луцької територіальної організації УТОС.

Під час концертної програми, яка тривала більше години, звучали українські народні пісні, пісні воєнної тематики та патріотичні у виконання як самої хорової Капелли, так і солістів Ніни Лисиці, Володимира Овсійчука, Леоніда Хоменка, а також чоловічого ансамблю «Жиймо» (керівник Володимир Овсійчук) та народного самодіяльного ансамблю «Лучанка» (керівник Марія Ковальчук).

Веселих ноток додали гуморески Михайла Кичука та Надії Поліводи. Глядачі дякували виконавцям за кожну композицію гучними оваціями. Твори вітчизняної хорової классики не могли залишити байдужою жодну людину в залі. Особливо зворушливим було виконання пісні «Я не хочу грати у війну» Лілії Кручик. Всі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на забезпечення участі народної самодіяльної хорової капели «Лісова пісня» у заключному етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу художньої самодіяльності УТОС серед вокальних ансамблів і хорових колективів, який відбудеться в Одесі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024