У Рожищі обирали найкращу у конкурсі «Міс Весна»

15 Березня 2019, 13:44
7329

У районному домі «Просвіта» організували свято для дітей – конкурс «Міс Весна».

Захід відбувся у четвер, 14 березня.

Змагалися між собою 11 творчих, креативних дівчаток любительського об'єднання «Ренесанс»: Маргарита Ван-вейк, Ангеліна Шатунова, Софія Богачова, Софія Антонюк, Олександра Калюх, Анастасія Козачук, Валерія Данчук, Христина Грицюк, Катерина Ліснічук, Каріна Сівєрова та Лєра Буднікова.

Дівчата показували свої таланти у шести номінаціях.

«Візитка у вишиванці» – дефіле у традиційному українському вбранні на сучасний лад. «Покажи свій талант» – кожна принцеса розповідала про свої успіхи та захоплення.

«Вправна господинька» – ліпили вареники з маком. «Відгадай мелодію» – демонстрували свою обізнаність у мультфільмах.

«Інтерв'ю» – спілкувалися з членами журі, даючи відповідь на їхні запитання. «Дефіле у капелюшках» – кожна учасниця підготувала яскравий капелюх, як символ краси та грації весняної краси.

Оцінювало конкурсанток журі: керівниця народного аматорського театру РД «Просвіта» Наталія Марценюк, методистка хору та вокалу РД «Просвіта» Надія Козій, керівниця народного аматорського хорового колективу «Надвечір'я» РД «Просвіта» Алла Павлюк, художниця-оформлювачка ЦБС Ірина Сидорук, та спеціалістка відділу обслуговування ЦБС Неля Антонюк.

Вітали наших дівчаток лауреати Всеукраїнських фестивалів Ангеліна Хотимчук та Арсен Мосійчук, які подарували запальний мікс спортивно -бального танцю

Гарно провела час з глядачами та подарувала дітям гарний настрій Оксана Глушко, яка була у ролі Клоуна Мартинка. Співала для гостей і солістка БК села Топільне Оксана Пашковська.

У підсумку кожна дівчинка-учасниця отримала грамоту та спеціальне звання, як от «Міс Ніжність» чи «Міс Шарм». Всім дістався й подарунок від РД «Просвіта» – щоденник для дівчаток.

Організатори висловлюють вдячність власнику кафе «Bo-bo» Дмитру Тропаку, який став спонсором спеціального призу для Лєри Буднікової. Це – похід у кафе, де дівчинка зможе гарно провести час.

А переможницею конкурсу за оцінками журі стала Ангеліна Шатунова. Дівчинку нагородили грамотою, щоденником для дівчаток, короною та кубком «Міс Весна».

Підтримати конкурсанток прийшли учні молодших класів Рожищенської ЗОШ № 2 та ЗОШ № 1, вихованці дитячих садочків № 1 та 2 разом з вихователями. Також на свято були запрошені діти з притулку та спеціалізованої школи-інтернат.

Конкурс організувала очільниця любительського об'єднання «Ренесанс» Марія Поліщук. У роботі допомагали звукооператор Валентин Чербаджі, фотограф Володимир Ковалюк, операторка комп'ютерних систем Надія Козій та помічниця ведучої Галина Поліщук.




























Передрук заборонено.

Коментарі
15 Березня 2019, 15:56
як могла виграти Шатунова якщо:<br/>а) вона не є членом Ренесансу, не відвідує заняття<br/>б) у всіх конкурсах вона була м'яко кажучи не на висоті<br/>в) красиве тільки плаття у кінці, але ж це конкурс капелюхів<br/>відповідь - не треба панібратства, з раннього віку дітей не привчайте до брехні і несправедливості<br/> Розчарування було очевидним<br/>Дівчинка у капелюшку з великою квіткою - ти була чарівна
15 Березня 2019, 16:34
Просто ВБИЛИ дівчаткам віру в хоч якусь справедливість. Велике ДякуЮ)
15 Березня 2019, 16:40
Шановний керівник! прохання не проводити таких вечорів, не вкладати своїх особистих коштів, псувати нерви і тоді не будете мати неприємностей.
15 Березня 2019, 17:45
Дорогі мами НІКОЛИ НЕ ЗАЗДРІТЬ тим хто краще!!! Для кожної мами своя дитина буде найкращою, тому непотрібно писати дурниць . Судді краще бачать кого визначити переможцем!!!
15 Березня 2019, 17:57
Наші люди в районі не знають хто така гайвонська? Чому?
15 Березня 2019, 17:57
нерви і кошти вкладені, але навіщо ж було вибирати реально саму ніяку
15 Березня 2019, 18:21
дорослі-оорганізатори поприходили в джинсах (до чого на святі), а діти майже роздіті ( в платтях). Ні до чого !
15 Березня 2019, 18:59
На конкурсах в Рожищі це закономірність обирати своїх.На срібних дзвіночках в молодшій групі до 10років перемогла одинадцятирічна Іщик ще й з брехнею на область поїхала.
15 Березня 2019, 19:49
Свято для дівчаток дуже хороше, Кожна з них отримала Міс. Гарно приготувалися кожна дівчинка і мама . Вчіть дівчаток до красивого ,приємного, святкового , прекрасного. Тільки КРАСА ВРЯТУЄ СВІТ. Керівнику респект і слава .Моло о о о о дчинка!
15 Березня 2019, 21:38
А в чому вдіта та дівчинка, що виграла?
15 Березня 2019, 23:34
Вітаю Ангелінку!!! Ти молодчинка!!!
16 Березня 2019, 13:05
Всі дівчатка молодці. Всі гарно підготуватися. Запитання до мами - навіщо він такому віці настоювати дитину на перемогу і казати: ой що ж буде? Від того сльози і розчарування в більшості. Хоча з переможцем неочікувано вийшло зовсім. ПІсля бою руками не махають.
16 Березня 2019, 13:07
Навіщо мама переможниці свідомо ішла на конкурс з гітарою? Якби не та гітара ще б може інші змирилися....
16 Березня 2019, 15:38
Хто не може змиритися не приходьте.Перестаньте винити дітей! Безсовісні! <br/>Не хотіли брати участі - скажіть відверто.Ніхто нікому гори не обіцяв.<br/>І ніхто без перемоги не лишився. <br/> Сором вам!
16 Березня 2019, 15:43
Програма передбачавла &quot;Покажи свій талант&quot; Лівчинка без гітари класно малює і танцює.
16 Березня 2019, 17:53
а вона хіба танцювала чи ви наугад вирішили. а мама малює то всі знають гарно
16 Березня 2019, 18:28
Я Перепрошую. А звідки ви знаєте як вона танцює вона ж не показувала.
17 Березня 2019, 09:52
Вона буває на концертах і танцює навчилася в БДТ. А Ваша дівчинка отримала також Міс Ми запрошуємо її до нас на концерти на конкурси &quot;Молоді таланти&quot; Не будьте такі злі.
17 Березня 2019, 18:40
Більшість конкурсанток ходять на купу гуртків. Оцінювали конкУРС. І Оцінювали необєктивно. І то факт
18 Березня 2019, 10:56
оцінювали КОНКУРС. ЯК можна казати про танцює і тд. КОНКУРС. а МОЖЕ Я ТАНЦІ З ЗІРКАМИ ВИГРАЮ, ДАВАЙТЕ Я БУДУ ВЕСНОЮ. Перемога незаслужена. Ображайтеся, нервуйтеся, зліться - у цьому ваша вина, об'єктивно судити треба. НЕ річ в тому хто виграв, річ в тому ЯК ВИГРАВ. А виграно нечесно от і все. Чи ви думаєте, що якби об'єктивно судді вибрали міс Весну такий срач був би?
20 Березня 2019, 10:44
Мені сподобалась та дівчинка яка виграла. Одним словом всі були хороші вони всі маленькі, привітні вони всі Міс Весна, з роками будуть Міс Літо міс Осінь міс Зима. Можливо котрась з них буде і міс Україна , міс Всесвіту і т д Дайте шанс дівчаткам брати участь в конкурсах. А переможницю жіночко , поступіть по Європейськи, привітайте!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024