Поблизу сіл Залісці та Кроватка горіли угіддя. ВІДЕО

17 Вересня 2016, 13:55
3004 Джерело: ar.volyn.ua

У Рожищенському районі біля сіл Залісці і Кроватка по обіді палали плантації сухостою вздовж автошляху в напрямку Турійська.

Вогонь перекинувся на узбіччя дороги та почав нищити на своєму шляху кущі та молоді дерева. А густий дим перешкоджав руху авто, ‒ йдеться в сюжеті ТРК Аверс. Повідомляє Волинське Агенство Розслідувань. 

Свідками лиха стали журналісти. Зателефонувавши на 101, викликали пожежну. Уже пізніше телефоном прес секретар ГУ ДСНС області Ірина Варварук повідомила, що пожежу загасив окремий підрозділ місцевої пожежної охорони із села Доросині Рожищенського району.

Попередньої причини загорання у структурі поки не оголошують. Надзвичайники вкотре закликають усіх волинян бути особливо обережними з вогнем.

 

Коментарі
17 Вересня 2016, 23:54
Того дна на цьому відрізку дороги працювали люди рожищенського автодору . Напрошується думка - а чи не вони собі зменшують обсяг роботи зпалюючи кущі. які наросли на місці дерев. Тих дерев ,що вони ж і продали вдало. а собі залишили роботу...... Бо такий збіг не в перше. А журналістам краще поїхати до Любча і заразом взяти еколога до Рудки-Козинської де гарить торф.........
18 Вересня 2016, 12:11
У мене теж склалась така думка. А на рахунок того, що ніхто не бачить як горить торф теж правда. Там де треба то еколога нема , а де дятько солому спалить то швидко штраф наклдуть... А те що людям нема чим дихати вже не один день , то дурня...........
18 Вересня 2016, 18:52
При чому тут еколог? Хіюа він підпалює? А встигнути кругом в принципі він реально не може. Треба на місцях шукати винних у підпалі - от для прикладу, Самооборона в кінці весни і на початку літа "ЧИСТИЛА" Кубані - ідея хороша, виконання погане, та що там погане - ніяке!!! Більше того - спалили сухе гілля і торф горів ціле літо, сморід, кіптява, шкода довкіллю. Люди, які живуть поблизу самі гасили, а Самооборони там не було. Хто відповість за це?
21 Вересня 2016, 16:35
Да це взагалі!Диму було дуже багато і в Рожищах не можливо було спати з відкритими вікнами.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024