«Секс-бомби» побували в Носачевичах

16 Вересня 2016, 10:37
5877

Хоча День села в Носачевичах відзначили далеко не вчора, свято вийшло настільки вдалим,  що варте того, щоб про нього ще раз  згадати  і тим самим продовжити  приємний «післясмак», який відчувається  ще й досі.

Погожий день, велике Християнське свято і носачевичівці,  в передчутті незабутніх вражень в післяобідню пору збираються, біля клубу.   

1

Урочиста частина, вітання голови сільської ради Олександра Корнійчука і святковий концерт  наповнений новими художніми номерами в несподіваному виконанні. Чого тільки був вартий вихід на сцену місцевого гурту «Секс-бомби»! Так, саме так назвали себе запальні хлопці, що вийшли на сцену  переодягнені в колоритний жіночий одяг та переспівали відому композицію «Лісапетного батальйону».


 

Хоча це навіть не переспів – це театралізація з використанням відповідного інвентарю та живих курей, що у фіналі номера полетіли у глядацький зал, викликавши небувалий ажіотаж та шквал позитивних емоцій.    

1


 

Далі люди поволі виходять з клубу: сміх, жарти, піднесений настрій не полишають гостей, адже попереду святкова лотерея з безліччю призів. Багато щасливих власників виграшних білетів повернулися того дня додому несучи в руках завжди необхідне різноманітне кухонне приладдя, та кожен чекав на розіграш головного призу – молодого кабанчика!


 

І ось хвилюючий момент, затамовані подихи… і кабанець має нових щасливих власників.

По завершенні розіграшу, прилегла до клубу територія буквально спалахнула квітково-стрічковим різнобарв`ям, адже розпочався конкурс на найгарніше прикрашений дитячий візочок та велосипед.

Маленькі власники з гордістю демонстрували свої транспортні засоби, в оздоблення яких  вклали неабияку фантазію. Квіти, стрічки, бантики, кульки і сяючі дитячі личка,  усе тішило око і робило завдання журі – визначити переможця, дуже складним. 



 

Окрім головних призів, всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки, поласувавши якими,  галаслива  юрба дітлахів продовжила свої розваги, беручи участь в веселих  іграх та розвагах. І знову сміх, радість і, звичайно,  яскраві призи.

1


 

Потрохи вечоріло і потомлена, але щаслива та задоволена, малеча  розходилася по домівках, а естафету розваг прийняли вже трохи старші гості свята. Розпочалася  дискотека під відкритим небом за участю Віталія Богомаза та Лілії Мартинюк.


 

Щоб переглянути більше фото у Галереї, натисніть ТУТ.

Коментарі
16 Вересня 2016, 21:01
ох вже цей сільський голова КРАСЕНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 Вересня 2016, 00:40
<p>це колишній регіонал який гроші роздавав ____він на фронт його</p>
17 Вересня 2016, 02:22
До 555 та тобі ще рости та рости до його рівня. А він молодець
17 Вересня 2016, 03:59
Згідна, голова Молодець. Совісна людина. <br/>Я так думаю - диванні війська, які писали вище... також були на святкуванні.Але по приходу до дому взялись за звичне діло - *рати на усіх за спиною
17 Вересня 2016, 13:15
Ще би всі так робили як він скільки вже роботи зробив а ще навіть і року не пройшло. А ти що зробив запитай сам у себе а не сидиш та обсираєш, іди воюй тебе ніхто не тримає.
17 Вересня 2016, 15:13
Я його знаю ще з РДА то була людина компаніі. Чесний та справедливий коли уходив то всі сумували. Він молодець голова- тримайся та працюй.
17 Вересня 2016, 16:12
Щаноні,Вам хочеться поговорити про голову?Поговоріть!Але зауважте те,що він зробив для села і ще зробить, а ця гидка бридлива чатова гниль, нічого не зробила і ніколи не зробить , тільки бубнить. Даного голову, знаю давно, достойна людина із великої літери і товарищ на якого завжди можна покластися. Не потрібно ображати і лити бруд , на тих, хто дійсно старається для громади в такий важкий час, Ви краще допоможіть йому і це буде краще Вашого чатового &quot; піску&quot; .
17 Вересня 2016, 16:20
політичні погляди не мають значення, має значення те що він зробив і зробить для громади.Я ще не зустрічав такої порядної людини як Саша. А якщо якась нікчемна тваринка хоче заплямувати його, то це не вийде . Сашко тримайся і продовжуй в тому дусі,ми з тобою!
17 Вересня 2016, 16:24
НАШ ГОЛОВА НАЙКРАЩИЙ! ХТО НЕ ЗГОДЕН,НЕХАЙ ЙДЕ ПОДАЛІ І НЕЗАВАЖАЄ!
17 Вересня 2016, 17:10
&lt;p&gt;напишіть та виступіть на сході селян про роботу сільського голови писаки&amp;nbsp;&lt;/p&gt;
17 Вересня 2016, 21:49
Знаю Сашу Корнійчука давно .Він живе з Богом у серці і чинить по совісті.Молодчина!!! З ним приемно говорити. Та навіть подивитись на нього приемно.Ця людина світла і дуже душевна.
18 Вересня 2016, 00:28
Кому захотлось щось векнути по цю людину, то скажу, що нам всім ще до нього далеко рости і рости!!!!!! Ніколи я ще не писала коментарів, хоча і читаю цей сайт регулярно, але ж не витрмала.... скажу, тим хто згадав про партію регіонів - познайомтесь з Сашком, поспілкуйтесь, і Ви зрозумієте, що таких людей мало, і я маю щастя, що з ним познайомилась. А новина зовсім не проте, тут дуже багато інших новин під якими можна випускати свій яд: РДА, Самооборона, Антоніна Клімчук - дискутуйте....
18 Вересня 2016, 20:54
&lt;p&gt;яд ніхто не випускає якщо хочеш зустрітися то напиши&amp;nbsp;&lt;/p&gt;
19 Вересня 2016, 18:31
Що ви хочете із цього сільського голови та він старається все роботи не так як інші. Олександре працюйте та не звертайте уваги на інших ледарів які пишуть, успіхів у всьому
20 Вересня 2016, 19:18
Віталійович, ти молодець, ми з тобою! ))А на коменти своїх ворогів не звертай уваги...
22 Вересня 2016, 00:26
Вітаю Вас,шановна громада!!!Пише Вам Табунчик Сергій Павлович з Черкаської області...пишу для тих хто заздрить Віталійовичу!Щедрішої,добрішої,чеснішої людини я просто незнаю і не маю уявлення,як можна не знайти спільної мови з ним!Він просто віддасть своє останнє,щоб тільки комусь було добре...це я пишу зі свого досвіду!І впевнений,він все зробить за своє село!Як може не подобатися його робота і любов до рідного села,в мене не вкладається в голові!!!Вам би нашого голову села,я би подивився б на Вас тоді...цікаво щоб Ви заспівали)))))Заздрість губить,пам*ятайте це!!!Він став мені одним з найкращих друзів лише за 7 днів,вдумайтесь в це!!!Так,що любі людинки,яким не подобається мій товариш і Ваш голова....Ви спочатку згадайте,що Ви зробили для свого села(згадали?я так і знав...нічого не зробили),а вже потім ляпайте своїми язиками!!!Невдахи!Короче,друже...про тебе доброго можу писати годинами,але це не має сенсу,так як розумні люди це і без мене знають!Щастя тобі і Вашому селу,а невдахи вони і в Африці невдахи))))))))І доречі...якщо комусь з тих хто заздрить йому,щось не довподоби...чекаю в гості))))
22 Вересня 2016, 22:20
напишіть що зробив голова для села
26 Вересня 2016, 02:29
Доброго дня шановний читачу! Пишаюсь тим, що маю честь знати таку достойну людину як Корнійчк Олександр Віталійович. Чесна, порядна, щира молода людина, яка зробила для громади села стільки хороших справ, скільки не зробив жодний чиновник за своє життя. Хочу нагадати, що Олександр лише рік займає посаду сільського голови, проте не варт забувати його добрі вчинки які він зробив будучи звичайним мешканцем села, Тож успіхів тобі, ми тебе підтримуємо і пишаємося тобою!!!!!!!!!!!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024