Як соколян розважав колектив з Рожища

13 Березня 2019, 12:08
3823

У Сокіл з концертною програмою «З любов’ю до музики» завітав рожищенський народний аматорський колектив «Надвечір’я» на чолі з керівницею Аллою Павлюк.

Про це повідомляє через опцію на сайті Район.Рожище «Додати новину» учасниця гурту «Сокільські Веселухи» Наталія Богачук.

«Виступ цього колективу став ковтком свіжого весняного повітря, відчуттям свята, адже був присвячений жіночому дню 8 березня. Це чудовий відпочинок для соколян, занурених у повсякденні клопоти та нелегку сільську працю», – пише жінка. 

Задоволені глядачі щирими оплесками супроводжували виконання кожної пісні і дуже уважно вслухалися, як співають земляки – Євгенія Сасовська та Іван Свінтуховський.

«Дуже дякуємо за гостинний та дружній візит. Здоров’я вам, натхнення та творчих успіхів!» – щиро каже Наталія Богачук.

Натомість, гурт «Сокільські Веселухи» привітав з весняним святом мешканців сусіднього села Літогоще. Веселими піснями та дотепними жартами частували дівчата усіх присутніх у залі. Літогощани бурхливими оплесками і щирими посмішками проводжали «веселух» зі сцени та запрошували з радістю знову.

«Без сумніву, подібні заходи піднімають дух наших земляків, вселяють віру в те, що ми непереможні і нікому нас не здолати!» – впевнена жінка.





***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
14 Березня 2019, 11:04
А гайвонська де?
14 Березня 2019, 11:13
Соколянии за що поліція вас пресує? За те що не може людина купити продукти? Мудак сокільський щей поліцію викликаає? А де гайвонська
15 Березня 2019, 17:32
А ви знаіте хто гайворонська?
15 Березня 2019, 18:32
Звідки зявилась гацворонська? Що зробила для району? Відсижує своє місце за яке заплатила
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024