Діти писатимуть ікону для бійців АТО.

15 Вересня 2016, 16:00
1752 Джерело: edufuture.biz/images/9/93/T1k21.jpeg

Незабаром у Будинку дитячої творчості писатимуть ікону «Покров Божої Матері».

Організаторами благодійної акції є священики Рожищенського благочиння УПЦ, громадський рух «Мистецький форпост», Рожищенський БДТ та Районна бібліотека для дітей.

Активісти напишуть ікону «Покров Божої Матері»  для українських бійців, які відстоюють  незалежність, територіальну цілісність, недоторканість і самобутність України в районі проведення Антитерористичної операції на сході нашої держави.

Метою заходу є, передусім, об’єднання громади та вірян міста довкола нашої армії,  а відтак написану ікону планується надіслати українським військовослужбовцям, відданим справі захисту Батьківщини від російсько-терористичного агресора.

Кожен український воїн повинен відчувати підтримку та шану з тилу. Кожен з них — є нашим Героєм, і наше завдання — викарбувати їх імена у наших серцях та історії.

Акція стартує 21 вересня на свято Різдва Пресвятої Богородиці. В цей день в приміщенні Будинку дитячої творчості о 16 год. священики благословлять учасників на благе діло. Усі талановиті та здібні діти, художники, митці, іконописці, волонтери та просто небайдужі та добрі серцем люди можуть долучитися до створення ікони.

Творчий процес триватиме з 21 вересня по 14 жовтня. На свято Покрови, священнослужителі освятять образ Божої Матері, а згодом його передадуть військовослужбовцям. Безумовно, ікона написана дитячими руками, зі щирими думками та чистими серцями, стане могутнім захистом для українських солдат.

Фінансову підтримку надає Благодійний фонд «Фонд Володимира Вдовенка - Людина - мірило всіх речей», меценати та волонтери. Партнер проекту - український виробник матеріалів для художників «ROSA».

Якщо ви вмієте малювати та бажаєте зробити свій вклад у благородну справу – не зволікайте, а долучайтеся до роботи вже з 21 вересня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024