Бійці АТО просять допомоги

12 Вересня 2016, 17:40
1920 Джерело: scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net

Рожищенське обʼєднання учасників АТО просить небайдужих допомогти їм дістатися столиці, аби за проханням рожищанина Миколи Глума, підтримати мирну акцію з проханням підписати Закон №4689 із поправкою Пастуха, який стосується військовослужбовців, які підписали контракт до особливого періоду.

Для цього їм потрібні або кошти, або транспортні послуги.

Використати кошти передбачені на такі заходи Програмою підтримки демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей, обʼєднання не може, адже ця акція є підтримкою бійців-контрактників.

 

Нагадаємо, Микола Глум підписав контракт до початку АТО, тобто до 2014 року. За час перебування на Сході, він побував в багатьох «спекотних точках» та нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

На даний час такі, як наш земляк просять дати їм вибір чи продовжувати контракт, чи розірвати його. Адже  терміни укладеного контракту вже давно «прострочені».

Мирна акція, яка проходитиме в Києві має на меті підтримати саме таких військовослужбовців.

Тому всі, хто має змогу та бажання допомогти, скоординуйте з секретарем обʼєднання учасників АТО Аліною Кривовʼязюк за телефоном 097-890-25-11.

Коментарі
13 Вересня 2016, 21:04
Там з Миколою служить мій племінник.Ідентична ситуація,контракт підписаний до 2014 р,тобто до подій на Сході.з перших днів в АТО.жодного нормального відпочинку,чи лікування...У хлопців повна зневіра,байдужість і неправомірні вчинки керівництва,відношення жахливе...Не можна кидати у біді своїх..Особливо прошу тих,хто був в АТО.хто знає.що там відбувається,Невеличкий вклад врятує чиєсь життя,здоров"я..Пам"ятайте чужих дітей не буває.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024