Рожище на 314-му місці в ТОПі найкращих за результатами ЗНО

12 Вересня 2016, 10:25
2697 Джерело: mon.gov.ua

У загальному рейтингу міст України за результатами ЗНО 2016 року найкращий результат показали учні з маленького волинського містечка Берестечка, що в Горохівському районі, – 165,46 балів.

Усього до рейтингу увійшло 374 міста. Цікаво, що на останньому – 374-му – місці опинився теж волинський населений пункт – місто Устилуг Володимир-Волинського району (119,18 балів). Повідомляє Волинська служба новин, посилаючись на видання Золотоноша.

На 22-му місці – Камінь-Каширський, 24-му – Ковель, 45-му – Любомль, 54-му – Луцьк, 70-му  – Нововолинськ, 82-му – Володимир-Волинський, 93-му – Горохів, 268-му – Ківерці, 314-му – Рожище.

Якщо ж подивитися на рейтинг обласних центрів у контексті цього рейтингу, то Луцьк розмістився на 8-му місці. Його випереджають Львів, Тернопіль, Київ, Рівне, Івано-Франківськ, Черкаси, Вінниця.

Загальний рейтинг міст України


 
























 

Коментарі
12 Вересня 2016, 16:19
Докотилося Рожище до ручки
12 Вересня 2016, 16:41
директорів всіх треба в шию <br/>гнати
12 Вересня 2016, 17:16
Це якісний показник знання вчителів.
12 Вересня 2016, 19:36
А що за рік як освіта без начальника вчителі чи директори стали інші.Всі на своїх місцях,норм. Вигнавши начальника голова РДА говорила,що має людину,яка знає кожен куточок в освіті,Де ця людина?
12 Вересня 2016, 20:08
ПОЗОРИЩЕ!!! Вже батьки пхають в школи все, що там просять, а такий результат. Стид і срам.
12 Вересня 2016, 20:25
О.То Камінь-Каширський надає кращий рівень знань !!! Не здивуюсь, як в с. Маяки рівень знань у школярів є вищий, від рожищенських. Стидоба за такі результати.
12 Вересня 2016, 21:37
Батькам не в школу пхати треба все, що попросять, а займатися із своїми дітьми, як і передбачає навчальний процес. В тих дітей, де батьки цікавляться навчанням їхніх чад і які самі беруть участь в процесі виховання і навчання, результати прекрасні. Ті, ж в кого процес навчання асоціюється лише з приводом дитини в перший клас на перший дзвоник і застольним святкуванням, по причині випускного їхньої дитини в 11 му класі (зазвичай з перехилянням чарки разом із винуватцем повода), сидять і строчать коменти як паршиво зараз навчають в школах. Результат, як кажуть, на ліцо.
12 Вересня 2016, 23:19
Результати підсумку знань нашого майбутнього (дітей), на жаль, сумні... І вчителям потрібно зробити висновки. Але не тільки вчителям. А кожному із нас, нам батькам. Чи подаємо ми нашим дітям необхідність добре навчатися в школі як пріоритет? Чи може розказуємо їм, що навчання нічого не варте? Чи вчителі в очах наших дітей є авторитетом, чи &quot;пустим місцем&quot;? Чи діти постійно критикуючих коментаторів є відмінниками, і чи критикуючі коментатори були відмінниками? Нам потрібно не лише критикувати, а показувати власний приклад, ділитися досвідом. Тоді й з'явиться кращий результат.
13 Вересня 2016, 00:02
Тут до Буряка писали, то я відповім, з вашої логіки виходить, що такий результат ми отримали тільки через батьків які не достатньо приділяють увагу своїм дітям, тобто в нас в місті проживає зовсім не такий народ як в Берестечку? Камінь-Каширську? в кожному місті Волині? в 313 містах України які змогли вивчити дітей краще за наших? Чим же рожищаенські батьки вам так не вгодили? Я не знаю причини чому в нашому місті сталось така позорна ситуація, але звалювати все на батьків це паскудство.
13 Вересня 2016, 00:49
Вони не мені не вгодили, мені від цього ні холодно ні жарко. Вони дітям своїм не вгодили. Та й взагалі перечитайте мій попередній пост ще раз, або кілька раз (перші два речення), перед тим як апелювати до моєї логіки, а після цього робити свої припущення де і який народ проживає. А паскудство в чистому вигляді, ви можете поспостерігати прогулявшись о 3 - 5 годині ранку в центрі міста у вихідні. Там зустрінете багато вчорашніх і нинішніх учнів якраз в процесі пізнання і батьківського виховання. Або в Потапчука спитайте, він більше в курсі справи в силу своїх депутатських повноважень. Іноді лічно моніторить ситуацію.
13 Вересня 2016, 01:01
ДОКИ З ВАШИХ ГОЛІВ НЕ ВИВІТРИЦЯ ЦЯ СТАТИСТИЧНА СОВКОВЩИНА ТО ТАКІ БУРЯКИ 111 БУДЯКИ ІТ.Д. БУДУТЬ ДАВАТИ ОЦІНКУ РОБОТИ ОСВІТИ В ЦІЛОМУ . МОЖНА МАВПУ НАВЧИТИ КУРИТИ. АЛЕ ЛЮДИНУ ЯКА НЕ ХОЧЕ НЕМОЖЛИВО НАВЧИТИ . ВАРТО НАВЕСТИ ПРОСТИЙ ПРИКЛАД . В ОДНОМУ І ТОМУЖ КЛАСІ НАВЧАЮТЬСЯ ДІТИ ЯКІ ЗДАЛИ НА 180 -190 БАЛІВ І ПОРЯД ДІТИ ЯКІ ВЗАГАЛІ НЕСКЛАЛИ ЗНО.ПО ЛОГІЦІ БЯКІВ І БУДЯКІВ ОДНОГО ВЧИТЕЛЬ УЧИВ А НА ІНШОГО ВЗАГАЛІ НЕ ЗВЕРТАВ УВАГИ. СМІШНІ ВИ ХЛОПЦІ СВОЇМ ПРИМІТИВІЗМОМ . УЧАСНИКАМИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ Є ДІТИ БАТЬКИ І ВЧИТЕЛІ . ТОМУ БЕЗ БАЖАННЯ 1 Х І 2 Х БЕЗ МОТИВАЦІЇ ДЕРЖАВИ ЩОДО НАЧАННЯ ЯК ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО НІЦ НЕБУДЕ. ТІЛЬКИ БУДЯКІВ І БУРЯКІВ ПОНАРОЗВОДИМ.
13 Вересня 2016, 01:26
До чого ця мова про &quot;статистичну совковщину&quot;, про &quot;людину яка не хоче вчитися&quot;, для чого такі репліки? де я вживав хоч одне погане слово про вчителів? вчителі виконують свою роботу як можуть і не їхня вин, що на педагогічну роботу йдуть не найперспективніші з випусників, що робота вчителя не настільки престижна як була колись, що спеціалістів старої школи все меньше і меньше, що молоді педагоги думають більше не про те як дітей навчити, а про те як би побільше їх ходило не &quot;репетиторство&quot;. І взагалі ніхто вам оцінку не дає, ви самі собі її дали коли наші школи випустили учнів середній рівень (базовий) яких займає 314 иісце з 392 по Україні і передостаннє місце серед міст Волині. Так по моїй лозіці на тих що не здали ЗНО вчитель вже давно забив, а вчив тільки тих, що хотіли вчитись, і це є правда, а Педагог має домогтися, щоб кожна дитина отримала хоча б базові знання.
13 Вересня 2016, 02:43
Ти весь діловий...а якого ху..сейна ще в АТО не поїхав?в першу лінію.ВІЙНА В УКРАЇНІ(кажу зразу,я на гражданську не йіду)
13 Вересня 2016, 11:28
ДРУЖЕ БУДЯК ОЙ ВИБАЧ БУРЯК. ЧИТАЮЧИ ТВОЮ ПИСАНИНУ ВПЕВНЕНИЙ ЩО ДІТИ ТВОЇ НЕВЧАТЬСЯ АБО НЕБУДУТЬ УЧИТИСЬ ДОБРЕ ОСКІЛЬКИ ТВОЯ МОТИВАЦІЯ ВІДНОСНО ВЧИТЕЛЯ Є НЕГАТИВНА .ЦЕ САМЕ ТЕ В ЧОМУ І Є БІДА НЕБАЖАННІ ДІТЕЙ НАВЧАТИСЬ. МОТИВАЦІЯ ЇХ БАТЬКІВ . ДО РЕПЕТИТОРА ЯКРАЗ ХОДЯТЬ НАЙКРАЩІ БО ЇХ МОТИВУЮИЬ БАТЬКИ І ВЧАТЬСЯ РАЗОМ З НИМИ ВСІ 11 РОКІВ. ЦЕ ВАЖКО ПОВІР. А ЗА 12 Ю ШКАЛОБ ОЦІНЮВАННЯ 1 БАЛ НЕ Є НЕГАТИВНОЮ ОЦІНКОЮ ЦЕ ПРОСТО НИЗЬКИЙ БАЛ АЛЕ НА ЦЕЙ БАЛ ТРЕБА ТЕЖ ДЕЩО ВМІІТИ ЧИТАТИ , ПИСАТИ, РАХУВАТИ. АЛЕ БІЛЬШІСТЬ ТАКИХ ДІТЕЙ ОТРИМАЮТЬ СВІЙ ВИСОКИЙ БАЛ ,ЖИТТЯ ЇМ ДАСТЬ ОЦІНКУ. І ВЕДУЧИ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ В НИХ БУДЕ ІНША МОТИВАЦІЯ. НА ПИТАННЯ ЧОМУ ТРЕБА ВЧИТИСЬ.
13 Вересня 2016, 11:52
Валентин, як можна писати таку абра-кадабру, яка мотивація? невже ти справді думаєш, що батьки сидять і при дітях гундять які вчителі погані? Я вчився в школі дуже давно, але в нас час було теж багато дітей які не хотіли вчитись, в яких не виходило вчитись, але якщо хтось отримував двійку, то він той урок зубрив, бо знав, що вчитель з нього нього не злізе декілька уроків підряд, а якщо буде двійка річна, то не переведуть в наступний клас, якщо ти вчитель, то напиши хоч один приклад коли дитину залишали в тому ж класі за неуспішність за останні років 20? Щодо репетиторів, до них водять не найкращих, бо найкращі шкільну програму і так знають, а водять або тих, що дуже відстають, або тих, що хочуть поступити, а в своїх знаннях з профільного предмету дуже сумнівається. <br/>Та й взагалі, розмова ні про що, я не виню вчителів, а ти кричиш, що вони не винуваті і звертаєшся з цим посилом до мене. <br/>Вчителі, в вас дуже тяжка робота! Ви молодці! Я, особисто, дуже поважаю вашу роботу! Але ж йома-йо - 314 місце!!!! Зробіть щось!
13 Вересня 2016, 15:52
МІЙ ДРУЖЕ ВИ ЗНОВУ РІВНЯЄТЕСЬ НА СОВОК. ЯК БУЛО КОЛИСЬ. СЬОГОДЕННЯ НЕ СТАВИТЬ ЗАВДАННЯ ПЕРЕД ВЧИТЕЛЕМ ДАТИ ЗНАННЯ УЧНЮ . А НАВЧИТИ ЙОГО ВЧИТИСЬ . І ЯКЩО ВИПАМЯТАЄТЕ КОЛИШНІ УРОКИ І ЯК З ВАС &quot;НЕЗЛАЗИВ ВЧИТЕЛЬ&quot; ТО ТІЛЬКИ ТОМУ ЩО НА ВИВЧЕННЯ ОДНІЄЇ ТЕМИ ДАВАЛИ 3-5 ГОД.А ЗАРАЗ ОДНУ ГОД .РЕШТА ПРИПАДАЄ НА ДИТИНУ І БАТЬКІВ ЩОДО ОПАНУВАННЯ ЦЮГО МАТЕРІАЛУ. ФІЗИЧНО НЕМОЖЛИВО ВЧИТЕЛЮ ВПИХНУТИ ЗНАННЯ УЧНЮ ОСОБЛИВО КОЛИ ВІН НЕ ХОЧЕ. ТОМУ ЩЕ РАЗ НАВОДЖУ ПРИКЛАД .В ОДНОМУ І ТОМУЖ КЛАСІ Є ДІТИ ЯКІ ВИГРАЮТЬ ОЛІМПІАДИ ВІД РАЙОННИХ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКИХ І ДІТИ ЯКІ НЕ МОЖУТЬ СКЛАСТИ ЗНО.ЩО ЩЕ ПОТРІБНО ТАКОМУ УЧНЮ . І ЯККЩО ІДУТЬ ТАКІ ДО РЕПЕТИТОРА ТО ЦЕ ТОМУ ЩО БАТЬКІВСЬКА МОТИВАЦІЯ ВЧИТИСЬ ЗА ГРОШІ БІЛЬША А НІЖ НАВЧАТИСЬ САМОМУ БЕЗКОШТОВНО НА УРОЦІ І ДОМА. ТОМУ НЕ МОЖНА СТАТИСТИЧНО СКАЗАТИ ПРО РІВЕНЬ ЗНАНЬ НІ ВШ КОЛІ НІ В РАЙОНІ НІ В ОБЛАСТІ БОВОНА НЕ ВІДОБРАЖАЄ ОБ'ЄКТИВНОСІ. ДЛЯ ПРИКЛАДУ ЩЕ .ЗАРПЛАТИ МОЖНОВЛАДЦІВ ДЕСЯТКИ А ПОДЕКУДИ СОТНІ ТИСЯЧ А МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ МЕДИКА СТАВКА 1500 ЗАТЕ ПОУКРАЇНІ СЕРЕДНЬО СТАТИСТИЧНА 5000 . ТІЛЬКИ ОДИН ГОЛОДНИЙ А ІНШИЙ ЖИРУЄ. ТО ЧИ АІДОБРАЖАЄ СТАТИСТИКА РЕАЛІЇ. ОТОЖ.
13 Вересня 2016, 16:58
Чого ви причепилися до дописувача? З такими результатами нема чим пишатись нашим освітянам. І це є факт. А, щодо , вас, мій друже, то у вас, що Caps losk заїло,чи з зором проблеми? І з граматикою у вас, Валентине, якось не склалось. Хто в цьому винен, Валентине, батьки, вчителі, ви???
13 Вересня 2016, 17:22
ТрІШКИ НЕДОБАЧАЮ ТОМУ ВЕЛИКИМИ. А РОЗДІЛОВІ ТИМ БІЛЬШЕ.ТА ЯКЩО ЧОГОСЬ НЕЗНАЮ ЧИ НЕ СКЛАЛОСЬ ТО ВИНЮ ТІЛЬКИ СЕБЕ А НЕ ОГУЛЬНО ВСІХ І ВСЯ ЦЕ ПОПЕРШЕ. ПОДРУГЕ СПІЛКУЮСЬ НЕ ЗВАМИ БО ВИ НЕ В ТЕМІ. А РАЗ ВИ ВЖЕ ТУТ ТО ПРОСВІТІТЬ ТЕМНОТУ.МОЖЕ РАЗОМ І НАЙДЕМ ПРИЧИНУ НЕУСПІШНОСТІ. А ТО ЯУОСЬ ОДНОБОКО ВЧИТЕЛЯ ПОСТІЙНО КОПАТИ
13 Вересня 2016, 17:50
Причину неуспішності шукайте не зі мною, а з представниками освіти, влади, батьківського колективу, врешті, запитайте самих учнів...І нехай кожен робить висновки сам для себе.На даний момент, результати невтішні.
13 Вересня 2016, 23:38
НЕЗНАЮ ЯК АЛЕ НЕ ТАК. ЦЕ МЕНІ ЗНАЙОМЕ. ТОДІ КРАЩЕ НЕ ВСТРІВАЙТЕ . ЗАЙМАЙТЕСЬ ТИМ ЩО ВМІЄТЕ І РОЗУМІЄТЕ БУДЕ БІЛЬШЕ КОРИСТІ ДЛЯ ВСІХ .
14 Вересня 2016, 12:43
І вам того ж, тим більше, що до освіти, судячи за грамотністю і манерою спілкування, на маєте жодного відношення. Якщо вам бракує спілкування, то не поговоріть з бабцями на лавочці,або зареєструйтесь в будь-якій соцсторінці. А лізти до людей з обридливими запитаннями, є , принаймні, не доречно. Бо цим забираєте час.Тут кожен висловлює свою думку, з якою, ви маєте право погоджуватись, або ні. Приємного дня.
14 Вересня 2016, 20:27
А наші дівчатка загрались.І напевно вже переграли самі себе.Я про нашу владу.
15 Вересня 2016, 01:37
ШАНОВНИЙ ВАЛЕНТИН ЩОДНЯ З ПОНЕДІЛКА ПО ПЯТНИЦЮ З ВОСЬМОЇ ДО ЧОТИРНАДЦЯТОЇ ВИ МОЖЕТЕ ПРОВІРИТИ ГОЛОВУ.БУДЕМО ЧЕКАТИ.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024