Співав та читав вірші: у Рожищі відбулась зустріч з Олексієм Будчиком

04 Березня 2019, 10:37
3521

У Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї відбулася літературна зустріч з місцевим поетом, автором більше як 200 пісень Олексієм Будчиком.

Письменник вже кілька десятиліть безупинно бере активну участь в літературному процесі, пишуть на сторінці музею у Facebook.

На захід завітали учні 7 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 міста Рожище, слухачі Університету ІІІ віку та пошановувачі творчості Олексія Будчика.

Письменник розповів історії написання своїх збірок, пояснив чому саме таку концепцію обрав, коментував реалії сьогодення та висловлював власні думки.

«Зустріч була щирою і неймовірно емоційною. Слухачам сподобалася чудова поезія автора, адже написана вона про них і для них, у ній – світ шкільного життя, сприйняття всього оточуючого очима військових», – пишуть працівники музею.

Автор читав вірші із своїх збірок «Ніким не знаний бенефіс», «Пісні без нот «Єдина», «На вістрі кулі», «Україна. Революція. Війна» та емоційно заспівав власні пісні, які присутні зустріли гучними оплесками.

Письменник поділився з читачами своїми літературними уподобаннями та планами на майбутнє.

«Шанувальники творчості виходили з зустрічі під великим враженням та зазначили, що Олексій Будчик, як завжди, був на висоті», – йдеться у дописі.


1

1


1

1

2

Коментарі
04 Березня 2019, 21:04
Олексій ,ти МОЛОДЕЦЬ!! Так тримати!!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром