Вибираємо насіння: перець і помідори

01 Березня 2019, 09:17
7233

З першими променями весняного сонця господині району почали заглядатися на кольорові пакуночки насіння. Зараз саме час його обирати, аби вчасно отримати якісну домашню розсаду.

Величезний асортимент різного насіння представлений у рожищенському магазині «Дивосвіт», що знаходиться на вулиці Незалежності. Городниці знайдуть тут найрізноманітніші сорти перцю і помідорів.

Усе насіння – підходить для нашого клімату. Є пізні і ранні сорти. Представлені дуже врожайні сорти з Нідерландів та Німеччини.

Вибираємо насіння помідорів

Селекціонери подбали, аби кожен городник мав хороший вибір томатів, що відрізняються розмірами плодів і куща, смаковими властивостями та умовами вирощування. Тож можна обрати саме те, що потрібно. Розглянемо варіанти, які гарантують найбільший врожай.

Найрясніший урожай можна отримати з кущів помідорів, які виростають до 2-3 метрів у висоту і мають розтягнутий період плодоношення. При вирощуванні в теплиці з кожного куща можна зняти до 30 кілограмів плодів.

У відкритому ґрунті вдалим вважається збір 10-15 кілограмів з одного куща. Однак, з низькорослих сортів не вдасться зібрати такої кількості врожаю. Але їх зручніше вирощувати.

Найранніші сорти серед представлених у магазині – «Санька», «Ляна», «Кібіц». Їх можна сіяти прямо в ґрунт безрозсадним способом.

Високорослі та дуже врожайні сорти – «Де-барао», «Гібрид Тарасенка». З одного куща можна зібрати до 10 кілограмів плодів. 

Найбільш продуктивні сорти – голландські «Толстой f1» та «Щедрик f1». Вони найкращі для теплиць та відкритого ґрунту. А сорт «Толстой f1» стане оптимальним за співвідношенням ціна-якість.








Вибираємо насіння перцю

Солодкий перець – заслужений лідер серед овочевих культур за вмістом вітаміну С. Особливий смак та ніжний аромат робить його бажаним на будь-якому столі. Найприємніше смакувати соковитий перець з власної грядки.

Однак, вирощування цієї культури не назвеш простим. Тому за цю справу беруться не всі городники. Якщо Ви один з тих відважних господарів, які зважилися на вирощування перцю на своїй ділянці, серйозно підійдіть до вибору насіння.

Дізнавшись, яке насіння перцю найкраще задовольнить ваші вимоги і придбавши його для сівби, зможете отримати гідну винагороду за свою працю.

Ультра-ранні сорти перцю у магазині «Дивосвіт» – «Мерцедес» та «Іоланта». Вони найоптимальніші для нашого клімату. «Іоланта» дає крупніші плоди, а у «Мерцедес» більше штук на кущі.

Коментарі
01 Березня 2019, 12:10
то продає підприємець Кучірка чи ТзОВ "Мрія", де працював Кучірка будуючи Дивосвіт?)))
01 Березня 2019, 18:51
Там вибір,аж очі розбігаються.Приємно коли є такий магазин у нашому місті.<br/>Молодці.
02 Березня 2019, 17:55
гібрид толстой не смачний
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024