Щасливі миті: як зробити ваше весілля незабутнім

08 Вересня 2016, 13:54
4018

У рубриці «Wedding Аrt» «Таблоїд Волині» розповідає про людей, які зроблять головний день Вашого життя по-справжньому незабутнім. Довіртеся професіоналам – і Ваше весілля буде неповторним!

Олег Климюк займається фото- та відеозйомкою вже давно. Для нього це – не просто робота, а справжнє мистецтво. Адже кожну світлину та кожен кадр він продумує, створює та відшліфовує дуже ретельно:

«Я люблю знімати почуття. Їх неможливо обробити у жодному «фотошопі», домалювати чи відретушувати. Я знімаю насамперед історію, моменти, які йтимуть поряд з людьми протягом всього життя.

Весілля ж – одна з улюблених тематик. Саме на цих святкових урочистостях можна зазнімкувати і радість, і сльози щастя, і легенький сум, і кохання… Для того, щоб перенести ці почуття на фото чи відео, потрібно не просто знати як вдало натиснути на кнопку фотоапарату або куди направити камеру. Треба вміти ці почуття бачити. І я це вмію…», – розповідає Олег.


1

1

2


1



1

1

 

Коментарі
08 Вересня 2016, 17:11
І скільки заплати за рекламу. Я також так хочу.
08 Вересня 2016, 17:30
Знайшли фотографа! Більше реклами, а якість нікудишня!
08 Вересня 2016, 19:53
Заздрять от і пишуть дурниці.
08 Вересня 2016, 21:57
До чого тут заздрять. Просто чому редакція така одностороння. Як писати, то напишіть про всіх наших місцевих опреаторів.
08 Вересня 2016, 22:17
повністю згоден з "Рожишанин" про цього вже друга стаття є, але ж в нас є як мінімум ще 3 оператори весільних
09 Вересня 2016, 10:58
рекламувати себе не заборонено, рекламуйте себе, ОПЕРАТОРИ!!!!
09 Вересня 2016, 13:49
Це не стаття, а реклама. Редакціє, ви себе паплюжите і поступаєте не чесно. Вам сором. Постарайтесь на майбутнє так не прорекламовувати, а то втратите довіру читачів.
09 Вересня 2016, 14:27
<p>Любі обурені аноніми, маленький лікнеп про жанри в журналістиці: Стаття - найважливіший аналітичний жанр журналістики, що на підставі розгляду та зіставлення значної групи фактів чи ситуацій ґрунтовно й глибоко, з науковою точністю трактує, осмислює й теоретично узагальнює проблеми соціальної дійсності.<br /> <br /> Тому припиніть всі новини, коментарі, повідомлення, замальовки, інтерв'ю називати "статтями".<br /> <br /> Що стосується конкретно цієї публікації: розміщення реклами не заборонене законодавством нашої країни http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/270/96-вр<br /> <br /> Що стосується "І скільки заплати за рекламу. Я також так хочу" Будь ласка, http://rozhyshche.rayon.in.ua/reclam тут контакти нашого рекламного відділу, звертайтесь і домовляйтесь за розміщення реклами про себе коханого.<br /> <br /> Для тих, хто дає поради на майбутнє: якщо ви гадаєте, що працівникам редакції не потрібно їсти, чи одягати своїх дітей, то ми запрошуємо вас до нас на роботу, нам потрібні саме такі альтруїсти, які і вдень і вночі безплатно будуть за ідею працювати :)<br /> <br /> А якщо говорити серйозно: дуже шкода, що деякі мешканці району не усвідомили досі, що редакція повинна за щось жити і що єдиний варіант бути незалежними та незаангажованими - це розміщувати комерційну рекламу. Чи краще, щоб нам платив якийсь політик чи бізнесмен і змушував писати про нього хвалебні оди ?!<br /> <br /> Якщо в когось є ще цінні думки з цього приводу до пишіть мені у FB https://www.facebook.com/ira.novosad.1 На відміну від критичної більшості місцевих коментаторів я готова нести відповідальність і як за роботу цього сайту, так і за свої написані тут слова. Тому не переховуюсь за анонімними ніками і не пишу підпільно бридкі коменти.<br /> <br /> Хочете, щоб з вами були чесними? То будьте й ви такими, і в першу чергу самі перед собою!<br /> <br /> Гарного всім дня)</p>
09 Вересня 2016, 15:23
Якби ви великими і виразними буквами написали: "на правах реклами",- тоді б до редакції претензій не було. Бо власне рекламу: "Наш край": сардельки м'ясні Забіяка та масло селянське ми читаємо, розуміємо, що це реклама і коментарів не залишаємо. Ніхто не забороняє вам годувати сім'ю, але правильно подайте, щоб в читачів не виникало зайвих звинувачень. Дякую.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39