У Ворончині селян агітували створювати сімейні молочні ферми

22 Лютого 2019, 12:20
3311

У Ворончині представники компанії «Укрмілкінвест», що є засновником кластеру «Натуральне молоко», презентували власникам сімейних родинних ферм проект створення молочної ферми.

Про це повідомляють на сайті Рожищенськоїї РДА.

У заході також взяли участь заступник директора Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Стащук та начальник відділу земельних відносин, екології та розвитку сільських територій управління регіонального розвитку райдержадміністрації Володимир Нікітін.

1

Представник компанії «Укрмілкінвест» проінформувала власників особистих селянських господарств про суть проекту та основні напрями підтримки: фінансове сприяння на будівництво ферми, придбання обладнання, придбання ВРХ (племінних корів), забезпечення консультативного супроводу юридичної сторони.

До слова, проект «Створення сімейних ферм» розпочав роботу з 2017 року на території Рівненської та Хмельницької областей. У перспективі ТзОВ «Укрмілкінвест» має намір на Волині реалізувати успішний досвід створення сімейних молочних ферм із залученням власних коштів та коштів канадського уряду. Компанія пропонує фінансові інвестиції в обладнання, велику рогату худобу, будівельні роботи та постійний супровід після відкриття ферми. Після подання заявки організатори проекту проводять ретельне вивчення можливостей та серйозності намірів кандидатів.

Коментарі
22 Лютого 2019, 15:02
Агітують то добре але ще потрібно підтримувати реально бо на господарці сьогодні не проживеш мусять бути перш за все збут ціни на сг продукцію та реальні кредити
22 Лютого 2019, 15:51
А де Оксана? Ферму будують а ще ж відходи, важкі метали і тд... Бігом Грін Піс з Києва і закрити.
22 Лютого 2019, 16:05
Ціна молока 5 гривень. А ще порахуй скосити сіно +звести його. Напоїти ,почистити, дати пів відра осипки і в результаті жирний мінус. Так що самі дійте. Привяжіть молоко до долара за літр. Тоді агітувати не потрібно.
22 Лютого 2019, 21:49
МЕДНИЙ ХАЙ ПОКАЖЕ ПРИКЛАД . ЖИВЕ З НЕВТРИБУВАНИХ ПАЇВ.
23 Лютого 2019, 09:58
після виборів МЕДНОГО ПОВНА РЕВІЗІЯ І ХАЙ МОТАЄ СРОК
23 Лютого 2019, 14:37
Що ти мелеш?
23 Лютого 2019, 15:11
Одна чи декілька корів роль нічого не значить потрібно великі кошти на приміщення техніку і т д вже люди розумні стали і Польща близько потрібно владо раніше було думати
23 Лютого 2019, 15:48
Приєднають Рожище до Луцького району і тоді безробітні чиновники зможуть особисто зайнятись створенням сімейних молочних ферм. Жити по-новому! Це Йевропа! Героям Сало!
24 Лютого 2019, 20:16
Щоб проводити реформи та нововведення, спершу необхідно щоб держава-влада в цьому була зацікавлена і спершу привела у відповідність до будь якого нововведення закони ,нормативно- правові акти а потім повинна взяти все під свій тотальний контроль , а також спияти всебічно розвитку -стимулюванням ,заохоченням перш за все коштами власними, а не коштами інших краін.Для цього необхідно небагато -дати людями кошти(кредити) під нульовий чи символічний процент хоча би на мінімум на 3-4роки ,забезпечити 100 відсотковий збут (щоб селяни не парилися як ,де чи кому збувати прдукцію),та забезпечити контроль та відповідність реальних цін на ту чи іншу продукцію, а не так як в нас наприклад : вода в магазинах коштуе в рази більше як молоко.Люди в нас в краіні працьовиті,потрібно тільки створювати умови ,і для цього непотрібно проводити будь яких агітацій а просто дати "зелену вулицю" на рівні держави.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024