Андрій Музика: «У мене нема бажання бути мером Рожища»

31 Серпня 2015, 14:32
2335

Голова Рожищенської районної ради назвав нісенітницею і «чорним» піаром публікацію під назвою «Пасьянси Рожищанщини», де є згадка і про нього і вирішив розставити всі крапки над «і».

«Хтось навмисне вирішив облити брудом не тільки мене, а й інших порядних нормальних людей. Мета цього зрозуміла – на носі вибори, й дехто хоче перевести змістити акценти, зіштовхнути лобами керівників району і міста, інших відомих громадян. З приводу того, чи є домовленості, що Музика буде кандидатом на посаду міського голови Рожища, то це повний маразм. Тут немає що коментувати.

По-перше, з В’ячеславовом Поліщуком ми однопартійці, представляєм ВО «Батьківщину». Та навіть, якби ми були з різних партій, немає в мене такого бажання стати мером Рожища. Щодо виборів, то я планую йти у списку партії «Батьківщина» до районної ради.

Яким буде список, хто його очолить, - визначить бюро районної партійної організації, потім обласний штаб і наш центральний орган у Києві. Кістяк кандидатів у депутати районної ради становитимуть перевірені попередніми скликаннями наші однопартійці, але з’являться і нові обличчя», - прокоментував голова районної ради.

- Андрію Євгеновичу, останнім часом район і місто зокрема «штормить». Чого варта ситуація із звинуваченням на адресу міського голови. Що думаєте з цього приводу? -

"Коли почув про обшук в кабінеті міського голови і про суть звинувачення на його адресу, то перше, що подумав – не може такого бути. Загалом ситуація неприємна. Правову оцінку їй дадуть фахівці, але дивіться, як уже трактують – неправомірна вигода в інтересах третьої особи, тобто громади міста Рожище. Не секрет, що благодійні фонди є у всіх без виключення сільських і міських радах, і за рахунок акумульованих на цих рахунках коштів закривається багато громадських потреб, котрі по іншому і не були б вирішені. Зі сторони виконавців "дійства" - це ганебно.

А якщо врахувати, що незабаром вибори, то в цій ситуації щодо міського голови є, без сумніву, відбиток провокативності. Тим більше, сьогодні В’ячеслав Поліщук, має велику довіру громади міста, у нього є усі шанси бути знову обраним (крім того він є представником партії ВО «Батьківщина», з якою хто тільки не воює). Як керівник, він добре себе зарекомендував, з багатьох питань має свою точку зору, яка співзвучна з думкою громади. Ось чому сотні рожищан без вагань поставили підписи на підтримку свого голови".

Коментарі
31 Серпня 2015, 17:49
Музиці і Поліщуку треба триматися купи. Інакше обох зїдять
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024