Про викрадення не йдеться, – рожищенська поліція прокоментувала інцидент у Рудні

19 Лютого 2019, 13:35
7464

Поліція прокоментувала інцидент, що днями трапився у селі Рудня Рожищенського району.

Нагадаємо, там невідомий побив десятирічного хлопчика.

Як повідомив у коментарі Волинським новинам заступник начальника Рожищенського відділення поліції Андрій Пугач, наразі є дані про одного чоловіка, з яким у дитини виник конфлікт.

«Хлопчик 2008 року народження йшов з собакою в магазин. У дитини з чоловіком виник конфлік. Останній наніс тілесні ушкодження хлопчику. Мама написала заяву по факту отримання тілесних ушкоджень щодо встановлення особи і притягнення до адміністративної відповідальності», – каже Андрій Пугач.

З його слів, жінка відмовилася від проходження сином експертизи.

«Наразі встановлюються причини, опитують свідків, розшукують чоловіка», – каже заступник начальника Рожищенського відділення поліції і наголошує: про спробу викрадення дитини не йдеться.

Тим часом, як повідомила у коментарі начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Волині Інна Остапович, матеріали щодо справи знаходяться на розгляді у інспектора ювенальної превенції. Батьки відмовилися від написання заяви про відкриття кримінального провадження.

Коментарі
19 Лютого 2019, 16:19
Вся суть нашого народу.
19 Лютого 2019, 16:39
А якщо просто побили то нічо робити не треба(
19 Лютого 2019, 17:02
Наша поліція просто не хоче визнавати того факту що настільки запустили порядок у місті. Просто люди знають що їм за це нічого не буде.
19 Лютого 2019, 18:52
Шановна редакція,я мама того хлопчика і мене дуже обурює,як ви висвітлили цю ситуацію.Ніякого конфлікту у дитини з цим чоловіком не було.Людина просто вискочила з машини і почала бити дитину.Медичне заключення у нас є,а від експертизи відмовились ,щоб ще більше не травмувати дитину.Він і без того переляканий.А стосовно того чи це мало бути викрадення чи ні це вже кожний вирішить для себе.Я тільки дякую Богові ,що моя дитина жива.Проте подивившись на цю ситуацію розумієш,що правди в світі не знайдеш.
19 Лютого 2019, 19:40
Який аж такий конфлікт може бути у 10-річної дитини з дорослим дядьком? Дивно все це...
19 Лютого 2019, 19:40
Наталія, тримайтесь. Хай Боже оберігає ваших дітей та усіх діточок!
19 Лютого 2019, 20:53
Пси як завжди перекрутили в свою користь. Аби лишній раз дупу не піднімати.
19 Лютого 2019, 21:01
Яке ведеться розслідування....які допитуються свідки???? Люди добрі, брехня! Поліція нічого не робить. Навіть ні разу на Рудні не були з того моменту. Ось так працюють......
19 Лютого 2019, 21:48
Батьки казали , що подібне щось було і у Ківерцях місяць тому. Тому діти там ходять з супроводом дорослих.
19 Лютого 2019, 22:37
То чому ті "поліцаї " за дві години до конфлікту (як вони називають) так з'їздили все місто і Рудню в тому числі, працювали чи КОГОСЬ шукали???????
19 Лютого 2019, 23:29
Чудово знаю цю родину,хоч проживаю у м.Рожище.Можу сказати відверто, діти з цієї сім'ї настільки вихованні,що ні про який конфлікт не може бути й мови.Наталко,бережіть дітей,не псуйте нервів, справедливість навряд чи знайдете.Хай Бог оберігає вашу родину,а кривдники будуть покарані
19 Лютого 2019, 23:35
Нещодавно чули,що в с.Дубище також автомобіль переслідував дитину.Хлопчик не розгубився,втік та заховався.Але прийшов додому наляканий,трусило так,що не міг говорити
20 Лютого 2019, 00:19
Наталю, слава Богу, що ваша дитина з вами! Бережіть один одного усі!
20 Лютого 2019, 00:36
Я вам скажу так. Дитина 2008 року народження напала на чоловіка який стояв просто біля машини. Чоловік ледве відбився,якби у його в руках небуло труби цеб могло закінчитись летально для бідолошного чоловіка. А нападник зазнавши відсіч скрився в невідомому напрямку. Хлопцю 2008 року народження приписано статтю ,,хуліганство,, а з чоловіком на чорній машині зараз працюють психологи. <br/>Все ,справу закрито!
20 Лютого 2019, 02:38
Доволі нечасто в маленькому та спокійному Рожищенському районі відбуваються такі резонансні випадки про те, що невідомий дорослий чоловік здійснює напад на дитину та побиття.<br/>І дану новину, нам, рожищанам, не слід залишати без відповіді від уповноважених органів- рехвормованої поліції.<br/>Я розумію, що для того, щоб відкрити провадження про викрадення дитини,- необхідні докази, потрібно підняти свої засиджені тіла, напружити мозок і почати працювати. А так не хочеться.<br/>Легше справу скинути на дрібне хуліганство і чекати, поки чиюсь дитину реально викрадуть, а потім казати а-я-я-яй, а ми то думали.<br/>Пугач говорить, що є дані про чоловіка і його розшукують? Тоді, напевне, чоловік, який побив дитину, так злякався, що втік аж… закордон, що його ще досі не можуть розшукати. Не можуть розшукати чоловіка, про якого є дані???- це безглуздя. <br/>«Наразі встановлюються причини», але вже точно коментує, що про спробу викрадення не йдеться.<br/>В мого знайомого викрали автомобіль, який викрадачі залишили на вулиці сусіднього міста. Знайомий сам знайшов своє авто, а поліція і далі шукала.<br/>До чого я це все веду. Кожен із нас повинен бути фахівцем, професіоналом своєї справи, викладатися на 100%, робити свою роботу як для самого себе, бо відповідь дамо перед Богом. А якщо не можемо, чи не хочемо,- є безліч інших спеціальностей, де можна себе проявити.<br/>Не дай Бог, викраденою дитиною буде дочка чи син полісмена. Тоді заворушимося.<br/>Я знаю цю сім’ю. Для мене, як і для більшості батьків дана новина є моторошною, тому ми вимагаємо, поки-що усно: хлопці-полісмени, щось робіть, бо почнемо дзвонити, писати, кричати та стукати. Не важко в епоху інформаційних технологій дошумітися до Авакова.<br/>Ми хочемо, щоб наші діти спокійно ходили по вулицях нашого міста. А для цього кожен повинен бути чесним та відданим своїй справі і поступати з проблемою чужої дитини, сім’ї так, як зі своєю проблемою. Докласти максимум зусиль для її вирішення так, як би ти доклав для себе.
20 Лютого 2019, 03:17
Пане андрію нам похуй. Єдине що тг можеш зробити це розвернутись і вкусити себе засраку)))
20 Лютого 2019, 10:05
Жах..звинуватити, що дитина побила дорослого мужика...так це ж смішно...у вас (поліцаї)теж є діти, і ви добре знаєте які вони в 10 років.Може ви когось&quot; свого &quot; прикриваєте??? Я хотіла б побачити ваші рожі коли б це сталося з вашою дитиною. Ви б теж так по хамські ставилися...Бог на світі є...і як не ви розплатитеся...то ваші діти або внуки!!! <br/>P.S.Але хто сьогодні думає про майбутнє...кожен думає як йому зараз щоб було добре...
20 Лютого 2019, 10:24
Публікувати на&quot; Районі Рожище&quot; коментар із матами !Цей коментар поліції абсурдний і просто ганьбить ваш сайт ,наше місто ,і Рожищенському поліцію.А дитину ,звичайно- шкода.Висловлюю щире співчуття батькам!!!!!!!.<br/>В цій ситуації хочеться сказати всім читачам Або допоможи,Або не Шкодь.Іншого не дано
20 Лютого 2019, 11:06
Я теж за вас! &quot;Шановні&quot;, не мішайте поліції відпочивати! В них є важливіші справии! На цій справі грошей не піднімеш - тому і дупу поліція не підніме і не почне розслідування. <br/>І взаглі роздули проблему! Це ж не дітей поліцейських пробують викрадати, а лише громадян України.<br/>Не путайте св'яте з грішним! Ставтесь з розумінням, до наших поліцаїв, адже хто як не вони будуть брати хабарі і протирати свої штани за цю мізерну зарплату.
20 Лютого 2019, 11:21
Як страшно жити і знати ,що ти нікому не потрібний. Тут хотіли викрасти дитину ,а вона ще й вина залишилася. Пройде час і скажуть що вона сама себе вдарила. Люди схаменіться..!!!!!!! Дуже прикро що наша міліція замість того щоб шукати винних сидить в своїх кріслах. Батькам бережіть своїх дітей.
20 Лютого 2019, 15:53
Не прикривайте свої сракі бо ви все не купите за хабарі.Який конфлікт може бути в 10 річного хлопчика шо за брєд . Знати чоловіка і який це скоїв і ще завести його до психолога.....Мєнти дибіли нема дійсно таких людей які відповідають за свою роботу.
20 Лютого 2019, 19:59
Ми тільки аутлендери та пріуси вміємо бити. <br/>А те що там дитину хотіли викрасти - нє, не чули!
20 Лютого 2019, 20:03
Та позажиралися товстопикі мусара.<br/>Де грошима не пахне - туди пику не пхають.
20 Лютого 2019, 21:13
Це хтось під ніком Рожищенська поліція відписався в коментах то ж не є офіційний коментар поліції!!!
20 Лютого 2019, 23:12
Всі захищають дитину, а ні вкого не виникло питання, чому чоловік , який іхав машиною, зупинився, ще й накинувся ні з того ні зсьго на малолітню дитину, може дитину потрібно навчити ходити по обочині дороги,можливо це і є робота поліціі, а не батьків.
20 Лютого 2019, 23:16
Всі захищають дитину, а ні вкого не виникло питання, чому чоловік , який іхав машиною, зупинився, ще й накинувся ні з того ні зсьго на малолітню дитину, може дитину потрібно навчити ходити по обочині дороги,можливо це і є робота поліціі, а не батьків.
21 Лютого 2019, 00:53
Говорила з батьками дитина по дорозі не йшла це було на обочені, він ішов біля стадіону в Рудні.
21 Лютого 2019, 00:53
Говорила з батьками дитина по дорозі не йшла це було на обочені, він ішов біля стадіону в Рудні.
21 Лютого 2019, 10:18
Ви хворі? Хлопцю 10 років і я не можу уявити обставин, щоб я якусь дитину твердим предметом бив по голові. Для мене чоловій, який це вчинив однозначно кончений і я не можу придумати виправдання його діям. <br/>Мені дітвора і камнем по машині кидала на що я покричав на дітей та поматюкався, але навіть і подзатильника не дав (авто майже нове було).
21 Лютого 2019, 10:22
Де такі виродки беруться? У вас діти є? Ви теж в конфліктних ситуаціях з 10 річними по голові трубою лупите? Це якщо уявити що була конфліктна ситуація.
21 Лютого 2019, 10:33
Журналісти, громадкості буде дуже цікаво побачити роботу поліції. Пройшов тиждень. Візьміть коментарі в поліції, щоб жителі рожищенського району змогли оцінити роботу нової поліції. Думаю, для нас буде корисно дізнатись, як працює в таких випадках поліця і чи працює взагалі.<br/>Аналогячно ви можете взяти коментарі жителів села Рудня на предмет: кого і коли опитували поліцейські. Адже люди говорять, що поліція палець об палець не вдарила поки журналісти не підняли тривогу. Іншими словами поліцейські просиділи три дні і ми всі розуміємо, що в таких ситуаціях для результату важливо йти по гарячих слідах. <br/>Ваша стаття набере багато переглядів, адже у багатьог у нас є діти і ми повинні розуміти, як держава буде захищати їх.
21 Лютого 2019, 19:53
Ніхто тут не хворий, мама пише, що чоловік вискочив з машини і почав бити дитину, до чого тут труба, це звичайно не допустимо, але не треба довидумувати, потрібно детально розібратись в такому страшному інциденті,бо виходить, що керує машиною психічно хворий
21 Лютого 2019, 20:30
Перегляньте відео https://www.youtube.com/watch?v=NjKDtsP1oCs.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024