У Рожищенській бібліотеці для дорослих провели патріотичний урок. ФОТО

02 Вересня 2016, 16:00
1532

Патріотичний урок присвячений 25-річниці Незалежності України відбувся сьогодні, 2 вересня, в Рожищенській районній бібліотеці для дорослих.

Захід спрямований на виховання в учнів почуття патріотизму, гордості за свій народ, його історії та героїчне минуле.  Активну участь у заході брали старшокласники та вчителі ЗОШ №2.

Сьогодні основне завдання кожного громадянина України – знати, поважати символи своєї Вітчизни і не дати нікому глумитися над ними. Пишатися тим, що маємо свою державу, свою землю, традиції та мову.


 

Цього дня обговорили значення основних символів України – герба, прапора та Гімну. Пригадали хронологію основних дат, які вписалися у вишитий рушник історії нашої країни, чорними нитками. Переглянули відеоролики «Революція Гідності» та «Повертайся живим» і пом’янули всіх, хто поклав життя за мирне небо, за гідне майбутнє, за справжню незалежність.

1



 

«Треба вірити, що прийде час, коли наше життя наповниться щастям, спокоєм, теплом, хлібом і квітами, сподіваннями і радістю, працею і відпочинком – тим, що робить життя людським, щоб кожен з гордістю міг сказати: «Я – громадянин України!», - промовила на завершення ведуча. 










 

Коментарі
02 Вересня 2016, 20:46
Молодці!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024