Футбольне протистояння: Топільне – Навіз

02 Вересня 2016, 10:00
2038

В районі продовжується Чемпіонат з футболу.

Вчора, 1 вересня, Топільне приймало у себе на полі команду з села Навіз. Гра була запеклою.

Прикро, але кілька гравців з обох команд під час матчу отримали невеликі пошкодження.

Цей футбольний матч емоційно виснажив уболівальників. Адже були такі моменти, через які глядачі нервувалися за своїх кумирів.

1

1

 

У Топільненської команди було й багато шансів влучити у ворота, та цього дня доля не посміхалася їм. У команди противників теж не все йшло гладко. І ось 1-й тайм закінчився з рахунком 0:0.

1

1

 

Настрій у гравців обох команд був не з найкращий. Та як виявилося - все ще попереду. Незабаром  Навізька команда забила гол хазяїнам поля. У ворота поцілив Дмитро Дмитрук.


1

 

Тополяни були не в захваті від цього, як і їхні вболівальники. Вони намагалися надолужити втрачене. Та це ніяк не виходило.

Капітан Топільненської команди Василь Присяжнюк, давав корисні поради та налаштовував на перемогу. Проте помітне хвилювання, напевно, і заважало футболістам зосередитися.

1

1

 

Отож, матч закінчився з рахунком 1:0 на користь команди з села Навіз.

Дехто з футболістів стверджували, що поразка повʼязана із тим, що декілька сильних гравців покинули команду. А в новому складі ще не всі зрозуміли свою роль. А інші говорили про те, що Навізька команда була сильніша духом, ніж Топільненська: «Не було того бойового настрою». 


1

1

1

1

1

1

1


1

1


1

1

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024