"Артлайфівці" закликають рожищан до культурних посиденьок

01 Вересня 2016, 09:00
1247

Культурне об'єднання "Art Life" запрошує усіх на захід під назвою "Мистецька місцина 4 липи". Який відбудеться 4 вересня (Неділя) о 18.00.

Місце проведення – місцина між музичною школою та РД "Просвіта".


"Мистецька містина 4 липи" - це перший захід з циклу творчих осінніх вечорів різних варіацій, які вони спробують започаткувати.


В даному випадку все відбуватиметься під відкритим небом. Це буде мікс з поєднанням музики та кінематографа. На вас чекає Акустичний музичний вечір. Більш знайомий усім як «4 акорди», які вони не одноразово проводили. Ви почуєте виконання каверів на відомі хіти та авторські пісні від молодих музикантів. Хороша дружня атмосфера притаманна «4 акордам» - гарантується.


Також цього вечора відбудеться кіносеанс під відкритим небом. Поки погода дозволяє, хочуть започаткувати хорошу традицію - "Літні кіно-посиденьки". Сподіваємося, що в майбутньому це переросте в повномасштабний літній кінотеатр з тематичними, якісними переглядами шедеврів українського та світового кінематографу. Для прем'єрного перегляду творчі люди обрали відому українську стрічку останніх років "Поводир".

Тому, не зволікайте! Приходьте на першу кіно-прем'єру від Культурного об'єднання"Art Life"


Артлайфівці закликають приходити самим, приводити друзів та своїх половинки. А також не забути взяти пледи - для комфортного розміщення на траві. 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024