У Рожищі почали зводити 62 житлових будинки

15 Лютого 2019, 10:37
5612

Голова райдержадміністрації Інна Гайворонська провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі.

Захід відбувся у четвер, 14 лютого. Про це інформують на сайті Рожищенської РДА.

Про роботу сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації доповів завідувач сектору Валентин Кузавка. Посадовець повідомив, що сектор працює над забезпеченням реалізації державної політики та додержання законодавства у сфері містобудування та архітектури на території району.

У 2018 році сектором видано 92 будівельних паспорти, з яких 62 – під нове будівництво індивідуальних житлових будинків з господарськими будівлями та спорудами і 30 на реконструкцію індивідуальних житлових будинків.

Підготовлено та видано 365 висновки до технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності чи користування на земельні ділянки. Видано 19 умов та обмежень для об’єктів проектування, 7 паспортів  прив’язки для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Розглянуто 19 містобудівних розрахунків на будівництво об'єктів громадського та сільськогосподарського призначення, 12 детальних планів територій.

Відповідно до законодавства обстежено 40 індивідуальних житлових будинків, господарських будівель та споруд та видано 34 позитивні висновки забудовникам щодо відповідності розташування об’єктів державним будівельним нормам для подальшого узаконення самовільно збудованих об’єктів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024