Формують комісію з проведення конкурсу на посаду головного лікаря Рожищенського центру ПМСД

14 Лютого 2019, 15:02
4784

Рожищенська районна рада оголосила про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської районної ради.

Про це йдеться на сайті Рожищенської районної ради.

Читати також: Головний лікар рожищенського Центру первинної медико-санітарної допомоги пішов з посади

Згідно Порядку, до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський  районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської районної ради входять:

  • представники районної ради – 3 особи;
  • представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового коллективу – 3 особи;
  • особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати розпорядження про проведення конкурсу) – по одній особі від кожного громадського об’єднання.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати  до районної ради письмову заяву про самовідвід. У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.

У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вищевказаних обставин після формування складу конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.

Відповідно до Порядку, пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються до 17:15 6 березня 2019 року у паперовому вигляді листом у довільній формі, підписаним уповноваженою особою, із зазначенням кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

До листа додаються:

  • згода на обробку персональних даних та попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції» підписані особами, які пропонуються до складу конкурсної комісії, за формами, що додаються;
  • від громадської організації – з метою підтвердження функціонального спрямування громадської організації та її державної реєстрації, засвідчені належним чином копії затвердженого в установленому порядку статуту громадської організації та документа про державну реєстрацію;
  • від трудового колективу – витяг із протоколу загальних зборів трудового колективу;
  • від районної ради – рекомендація постійної комісії районної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад району, розвитку підприємництва, енергетичного комплексу, транспорту і зв’язку.

Документи приймаються та реєструються загальним відділом виконавчого апарату районної ради за адресою: м. Рожище, вул. Грушевського, 12.

Телефон для довідок: 21 144, відповідальна особа: Шибуня Світлана Миколаївна.

Коментарі
14 Лютого 2019, 21:51
Які то в нас громадськи об'єднання? Що це таке?
14 Лютого 2019, 23:21
Пропоную Раїсу Євгенівну, зразу ПМСД ПМСДою накриється
14 Лютого 2019, 23:46
Якість та сервіс медицини для рожищан суттєво залежатиме від новообраного керівника «Рожищенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги». <br/>Це дуже серйозно та не смішно.<br/>Лікарню (стаціонар) однозначно закриють, тому основну медичну роботу з пацієнтами візьмуть на себе медпрацівники-лікарі Рожищенського ПМСД.<br/>Керівником повинна бути обрана людина-господар, за спиною якого чи якої лежить реально виконана робота. <br/>Це має бути успішний менеджер, який зуміє належно використовувати фінанси, які надходитимуть з Міністерства Охорони Здоров’я.<br/>Повинен бути спеціаліст, реалізований в своїй медичній галузі; бути зацікавленим, перш за все, в фаховому удосконаленні лікарів, покращенні та оновленні діагностичної апаратури, без якої неможливе правильне лікування. Від зацікавленого в роботі керівника залежатиме, чи рожищани звертатимуться в місцевий медичний заклад, а чи їздитимуть по сусідніх районах.<br/>Керівник-лікар, який вболіватиме за пацієнтів та медпрацівників.<br/>Рожищани вкотре мають шанс наступити на ті самі граблі.<br/>Як при совку, керівника обиратимуть не спеціалісти- лікарі закладу, а депутати, громадські активісти і т.п., які навіть не знають особливостей, напрямку, перспектив медичної галузі. <br/>Найбільше побоююсь, що керівника пропихнуть домінуючі в районі партії, а страждатимуть люди.<br/>Звертаюсь до свідомих, хто орієнтується в медичній системі, особливо до влади: КЕРІВНИКОМ ПОВИННА БУТИ ОБРАНА ЛЮДИНА: РЕАЛІЗОВАНИЙ СПЕЦІАЛІСТ, ГОСПОДАРНИК, ЗА СПИНОЮ ЯКОГО ЧИ ЯКОЇ ЛЕЖИТЬ РЕАЛЬНО ВИКОНАНА ЯКІСНА МЕДИЧНА РОБОТА. <br/>Не продайтеся… Це наше здоров’я!
15 Лютого 2019, 00:03
Це щось на кшталт Ореста Кметюка, який за гроші може дати лікарняне наприклад Лесіній і її сестрі одночасно, бо на роботі попалились, але і лягти під ТУ хто в кар'єрному рості зможе допомогти, так Раїса Євгенівна майте на увазі
15 Лютого 2019, 00:21
Вже пропихають людину,яка далека від первинки.
16 Лютого 2019, 00:16
А в адміністрації ніяких конкурсів не проводиться взагалі все під килимом.
19 Лютого 2019, 12:37
Перш за все потрібно обрати на таку посаду чесного,відданого,патріотичного керівника,а серед кандидатів лише одні хапуги,брехуни—корисливі,одним словом немає нормальних.....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024