Як сивочолі «студенти» в Рожищі відсвяткували День Незалежності України

31 Серпня 2016, 18:41
2267

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у своїй роботі використовує різноманітні форми роботи зі своїми підопічними.

Ось і цього святкового дня новостворене відділення інноваційних та соціально-побутових послуг не забуло про своїх студентів під час літніх канікул та запросило їх відсвяткувати разом 25 річницю Дня Незалежності України.


 

З великим задоволення слухачі Університету III віку та підопічні відділення соціальної допомоги вдома відгукнулися на пропозицію.

У зоні відпочинку центрального парку, облаштованою працівниками територіального центру, організована зустріч з цікавими людьми: авіатором-конструктором надлегких літальних апаратів Козярчуком Л.Л. та істориком Трофімчук Р.Б., які розповіли, як встановлювалась  Незалежность України в м. Рожище. Козярчук Л.Л. презентував власну книгу під назвою «Сторінки історії містечка Рожище».

Розповідь була настільки захоплюючою, що слухачі Університету запропонували  своєму директору Поліщук Г.Л. запросити гостей на лекції для детальнішого вивчення історії нашого своєрідного куточка Волині.

Порадував присутніх віночком милозвучних українських народних пісень та пісень написаних на музику місцевого композитора Вольського А.М. клуб «Надвечір’я». Слухачі та гості свята із задоволенням підхопили знайомі до сліз мелодії.

Приємно і душевно пройшло свято, а що ще треба для людей старшого покоління – щоб їх не забували, дбали і спілкувались.


 

За гарно проведений час, отриману масу приємних вражень щиро дякуємо працівникам територіального центру Рожищенського району та депутату обласної ради В.А. Столяру за надані кошти для організації свята.

Слухачка Університету III віку Л.М. Супрун

Коментарі
01 Вересня 2016, 11:34
Тер центр великі молодці,що не забуваєте про пенсіонерів!!!!!
04 Жовтня 2016, 19:45
ДЯКУЄМО за приємні слова!!!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024