Депутат Волиньради хоче поквитатися за провокацію в Рожищі

31 Серпня 2016, 13:35
2236

27 серпня у Рожищі на мості через річку Стир з'явилися рекламні щити, на яких громадян вітають з Днем Великої Перемоги. Окрім того, на них зображена георгієвська стрічка. І знизу – підпис «Від Василя Столяра».

На електронну адресу «Район.Рожище» надійшов лист від Василя Столяра із приводу згадуваної провокації.

«Нещодавно я отримав інформацію про те, що 27 серпня у місті Рожище на мості через річку Стир невідомі мені негідники розмістили рекламні щити, на яких від мого імені городян вітають з Днем Великої Перемоги. На бордах зображені ветерани та георгіївська стрічка. Зрозуміло, що це брудна провокація з боку моїх опонентів», - йдеться у листі.

Депутат Волинської облради Василь Столяр запевняє, що «цих безглуздих рекламних щитів не замовляв. Їхню появу розцінюю як намагання дискредитувати мене як депутата Волинської обласної ради в очах моїх виборців, мешканців Рожищенського району».

Також пан Столяр повідомляє, що для з’ясування обставин, виконавців, а головне замовників провокативних бордів він уже звернувся до правоохоронних органів.

«Впевнений, що уже найближчим часом імена зловмисників із хворобливою фантазією будуть відомі. Я докладу  усіх зусиль, щоб фотографії  цих підлих «героїв»  висіли на бордах із вибаченнями перед рожищеською громадою. Нехай збирають валізи та мігрують з Волині, адже сепаратисти ніколи не почуватимуться комфортно на теренах нашої області», - додає депутат Волинської облради.

Коментарі
31 Серпня 2016, 20:39
правильно! расстрелять!
01 Вересня 2016, 01:35
Це так по-радянському, коли людям зверху спускають вказівки - які символи треба шанувати, які мусово ненавидіти, яку країну зневажати, а яку - любити. Георгіївська стрічка завжди була частиною атрибутики того свята, цього нікуди не діти. Дивно як швидко люди призвичаїлись її сахатися.
01 Вересня 2016, 01:39
для чого це говорити,якщо ці щити було років да років,після чого були заклеяні черговою агітацією до виборів. а якась с..а перед річницею до "іловайська" зірвала плакат,і звявився ( василь столяр). поліція має бути в курсі
01 Вересня 2016, 01:48
"Дивно як швидко люди призвичаїлись її сахатися". Видно в АТО ви не були, раз таке пишете! То я вам відповім - відтоді почали "сахатися", відколи Росія з цими стрічками почала вбивати українців. І не дай Бог, щоб у вашу домівку прийшов такий "привіт" від "брата" з георгієвською стрічкою!
01 Вересня 2016, 22:25
люди тут не дочого а на те є президент хоч якийсь
02 Вересня 2016, 01:42
Рожищанин, наведи мені приклад коли "Георгіївська стрічка завжди була частиною атрибутики того свята"? "Георгіївська"? "завжди"? Ніхто НІКОЛИ не носив стрічки ні "Георгіївські" (це взагалі стрічки царської росії), навіть ні гвардійські, всі на парадах приколювали собі червоні стрічки по кольору прапора. А ці всі прибамбаси георгіївські придумала росія років шість назад. Дуже прикро читати такі невіглаські думки від земляка. Неук.
16 Жовтня 2016, 15:12
Все де е хоч краплина від російського агресора.мае нами зневажатися.Невже комусь це досі не зрозуміло?На хре....а нам та георгіівська стрічка? Люди поважайте себе і свою краіну.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024