Брати Клички кличуть підлітків з Рожища і району в «Школу успіху»

14 Лютого 2019, 10:36
3946

KlitschkoFoundation відкрив набір у літню освітню школу для активних підлітків. Відібрані 50 дівчат і 50 хлопців із різних регіонів України протягом 10 днів зможуть дізнатися про розмаїття професій, обговорити власні проекти з практиками та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

Набір у «Школу успіху-2019» триває до 28 лютого.

Кожен учасник після закінчення проекту має створити власний освітній дводенний проект для 30 однолітків своєї громади. Організація локальної «Школи успіху» – необхідна умова проходження циклу навчання на проекті.

Заповнити реєстраційну анкету «Школи успіху-2019» можна тут

«Школа успіху» – це освітня програма для підлітків 14-15 років, яку вже дев’ятий рік реалізує KlitschkoFoundation. Протягом 10 днів підлітки навчаться працювати у команді, планують власні проекти, переймають досвід у відомих українських бізнесменів, активістів і громадських діячів.

«Школа успіху» покликана розвивати актуальні для нової генерації навички, серед яких: креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність, дизайн, мислення. 

Все це учасники школи успіху отримують через лекції, тренінги, екскурсії та воркшопи. Загалом, кожен учасник за час проекту має змогу прослухати понад 30 лекцій і воркшопів та відвідати більше 15 екскурсій. Проект допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я».

Особливості розвитку і потреби у дівчаток і хлопчиків у цьому віці різні, тому втретє за історію проекту організатори роблять для них окремі програми, адаптовані під вікові та психологічні особливості.

Завдяки проекту «Школа успіху» підлітки розуміють необхідність продовжувати навчання та розвиватися, усвідомлюють свої можливості та потенціал, щоб змінювати свою громаду і країну.

Організовує проект KlitschkoFoundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003 року заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, екології, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад. Місія KlitschkoFoundation – створити належні умови для розвитку молодої генерації українців, які беруть активну участь у прийнятті рішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.




Коментарі
14 Лютого 2019, 15:02
Бути тупим зараз модно. Післямайдана фішка
15 Лютого 2019, 10:49
боксеру ти про себе
15 Лютого 2019, 13:34
Кличкі молодці.Брати приклад є з кого,а хто рахує ііх тупими то піди поміряйся а: знаннями в:силою с:грішми)))) то хто тупий?)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024