16 безробітних навчали у Рожищі новій професії

31 Серпня 2016, 10:28
1903

Днями у Рожищі закінчила навчання група, що проходила професійну підготовку та перепідготовку за професією «електрогазозварник». Після 5 місяців навчання новий та потрібний на ринку праці району фах здобули 16 безробітних.

У Рожищенському районному центрі зайнятості вже стало доброю традицією при завершенні навчання організовувати «відкриті» іспити та запрошувати на них потенційних роботодавців, чия специфіка діяльності відповідає напрямку навчання. Адже, як показує досвід, за такої форми організації роботи вдається досягнути практично стовідсоткового працевлаштування новоспечених випускників, - повідомляють у Рожищенському РЦЗ.

Ось і цього разу на кваліфікаційному екзамені були присутні начальник цеху ТзОВ «Хадеа Стіл Компанія» Павло Яковлєв та головний інженер МПП «Дельта» Роман Грицюк, які уважно спостерігали за рівнем теоретичної та практичної підготовки безробітних, що пройшли курс навчання. А також з позицій професіоналів машинобудівної галузі оцінювали їх майстерність та вправність при здійсненні зварювальних робіт.

Після закінчення іспиту роботодавці схвально відгукувались про якість підготовки групи й висловили вдячність керівнику курсів Леоніду Мосійчуку та майстрам, які займались навчанням безробітних. Крім того, за результатами заходу представник ТзОВ «Хадеа Стіл Компанія» Павло Яковлєв запропонував працевлаштування Юрію Левкову, безробітному з числа демобілізованих учасників АТО.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024