У Рожищі організовують тематичний вечір для подружніх пар

11 Лютого 2019, 15:45
3499

Подружні пари міста й району запрошують поспілкуватись за чашкою кави і навчитись налагоджувати взаєморозуміння у сім'ї.

Тематичний вечір організовує Family Club «Forever». Про це вони повідомляють через форму на сайті «Район.Рожище» «Додати новину».

«Чи вміємо ми спілкуватись? Звісно, так! Однак часто подружжя підстерігає одна проблема – невміння вести конструктивні бесіди і налагоджувати взаєморозуміння. Ми всі різні, а тому по-різному дивимося на багато речей. Проте ця наша несхожість у жодному разі не повинна ставати приводом для конфліктів. І щоб цього уникнути будемо вчитись спілкуватись за чашечкою кави», – пишуть організатори.

На тематичному вечорі подружні пари дізнаються:

  • як сказати так, щоб нас почули,
  • вибачитись так, щоб нас пробачили,
  • говорити ті слова, які збудовують, окриляють, надихають нашу другу половинку.

«Хочете дізнатися ще багато нового і хорошого про спілкування у сім'ї – тоді вам до нас. Будемо разом відпочивати і вчитися. Чекаємо Вас 17 лютого о 18:00 за адресою: м.Рожище вул.1 Травня, 2. Плануєте бути нашими гостями – повідомте нас через Viber (093-140-10-93). А ми приготуємо для Вас гарячу каву і дуже смачний десерт», – обіцяють у Family Club «Forever».

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.


 

Коментарі
11 Лютого 2019, 17:56
Штунди ідіть нахєр і так тошно
11 Лютого 2019, 18:19
Гляньте як гарно заманюють. І чаю дадуть, і тістечко. А віри своєї аби ви позбулись. Не промінюйтесь, люди!!!
11 Лютого 2019, 18:29
Ну хай навіть штунди, вони що, навчатимуть чогось поганого??? У нас є районні організації, які мали б це організовувати, замість того, щоб бумажки писати. Є волонтери, молодіжні організації, церкви, які <br/>&quot; нештунди&quot;, але чогось тільки ті визвались таке зробити, за що одразу ж їх, за перепрошенням, обісрали. Що ви за люди - вічно невдоволенні оточуюченням,середовищем? Певно, то проблема не в середовищі, а, власне,з вами, шановні.
11 Лютого 2019, 18:40
Тобі тошно від самого себе
11 Лютого 2019, 18:42
Згоден з йопересете
11 Лютого 2019, 19:18
Там збираються подружні пари яким зовсім небайдужі їхні відносини у їхніх домівках.У тих будинках немає місця для образи,ні словесної, ні фізичної,немає місця лайкам,приниженням чи глузуванням.Вони поосто ЩАСЛИВІ і щодня дякують Богу за своє життя і моляться за свою країну.
11 Лютого 2019, 19:31
Відразу видно що мозок &quot;промитий&quot;....
11 Лютого 2019, 21:25
То ходять щодня по хатах то кава,дайте спокій,штунди найхитріший народ
11 Лютого 2019, 23:45
То ви з Єговістами їх плутаєте, а вони не штунди,а сєкта!!!а ці штунди нічого поганого не зробили запросивши на захід!....
12 Лютого 2019, 01:53
Хочу називатись «штундою». Бути чоловіком однієї дружини, батьком своїх дітей.<br/>Хочу бути християнином: люблячим, культурним, чистим, надійним, тверезим, працьовитим. <br/>На жаль не все вдається, але прагну.<br/>Не хочу бути ненавидячим, нецензурним, брудним, ненадійним, п’яним, ледарем. <br/>Не хочу мати дві, три, чотири сім’ї.<br/>Не хочу, щоб мої діти, при живому татові та розваленій сім’ї були напівсиротами. З болем в серці заздрісно дивились на щасливих ровесників і безнадійно надіялись, що прийде тато і забере з дитсадка чи зустріне зі школи, візьме на руки, пригорне до себе, приготує обід та пригостить смаколиками. Навчить забивати цвях, грати у футбол, їздити на авто.<br/>За статистикою в м.Рожище приблизно 65% розлучень: більше половини поламаних долей, дитячих сирітських сліз. Оце вже дійсно тошно! <br/>Слава Богу, в дану статистику «штунди» не входять.<br/>Дуже хочу називатись «штундою»…
12 Лютого 2019, 17:22
Наші Рожищани, як болісно читати негативні коментарі, з болем розумієш, що робиться у серцях тих людей які це пишуть, а це тільки гірчичне зерно яке вони висипали. Як хочеться бачити задоволені, вдячні, спокійні, не агресивні.....серця наших містян. Я захоплююсь тими сім'ями які не просто пливуть за течією буденності, а стараються зробити свої сім'ї щасливини, навчаються, прикладають зусилля щоб подолати свої егоїстичні бажання.... 2019 рік- є роком сім'ї в нашій державі, надто сильно хочеться щоб він не залишився тільки на папері, а відобразився в наших сім'ях. Мати Тереза колись сказала: &quot; якщо хочеш зробити щось велике, іди додому і люби свою сім'ю&quot;. А, ще в Біблії дана нам заповідь&quot; люби свого ближнього як самого себе&quot;. Я дуже мрію, щоб наше місто було містом щасливих сімей, де розлучень зовсім не було, де посмішки на дитячих обличчях була постійно, де діти пишаються своїми батьками і поважають старше покоління, де царює любов.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024