Які школи району відвідала делегація з Маневиччини

09 Лютого 2019, 17:05
3648

Освітяни з Маневицького району 8 лютого гостювали у Рожищі.

Делегація відвідала місцеві школи у рамках міжрайонного семінару керівників закладів освіти на тему: «Функціонування закладу загальної середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова Українська школа».

«Відвідали Рожищенський ліцей №4, КОНЗ ЗОШ № 3 м. Рожище, ЗОШ І-ІІІ ст. селища Дубище, сіл Щурин, Ворончин, ЗОШ І-ІІ ст. с. Носачевичі, Інклюзивно-ресурсний центр», – написав на своїй сторінці у Facebook начальник відділу освіти та молоді Рожищенської райдержадміністрації Ігор Кузава.

Також чиновник подякував колегам за спілкування та організацію. «Дякую маневиччанам за гарне спілкування. Особлива подяка начальнику відділу освіти Маневицької РДА Валентині Книш за підтримку та розвиток сусідських відносин. Сподіваюсь на подальшу співпрацю між районами. Також дякую учням та педагогам шкіл району за організацію та проведення семінару», – поділився Кузава.

Читати також: Рожищенські школи зустріли освітян з Маневичини.

1




Передрук заборонено.

Коментарі
09 Лютого 2019, 21:50
школам Рожищенського району іще треба багато фінансування ,щоб досягти хоча би такого рівня матеріальної бази і ошатності самих приміщень як є у Маневицькому районі <br/>Найбільш занедбані школи на Волині -це у Рожищенському районі...<br/>все питаня в розгалуженій мережі ..давно пора робити рішучі кроки ....<br/>ПОРА!!! ПОРА!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром