Екстрасенси з «СТБ» розслідували вбивство у Рудці-Козинській

04 Лютого 2019, 16:00
Екстрасенс Олена Курилова. 25241
Екстрасенс Олена Курилова.

Жорстоку різанину, яка сталась у Рудці-Козинській у березні 2017 року, спробували розслідувати екстрасенси з телеканалу «СТБ». Оскільки винуватців смерті дідуся й 21-річної онуки досі не знайдено, рідні вирішили звернутися за допомогою до потойбічних сил.

Мама дівчини Наталія Петрук досі не може оговтатись від трагедії та боїться заходити до будинку, пише «ВолиньPost».

Правоохоронці розповіли, що коли зайшли до хати, то побачили жахливу картину: у пенсіонера було 8 ножових поранень, а у жінки - 17 колото-різаних ран і майже відрізана голова. Але найбільше шокувало те, що біля загиблої була маленька донька – Емілія.

Рідні досі не можуть оговтатись від трагедії. Правоохоронці не знайшли винного у вбивстві.

Команда проекту «Слідство ведуть екстрасенси» відгукнулася на благання родичів знайти вбивцю. Іще перед виїздом на місце страшної трагедії екстрасенси почали налаштовуватися на завдання. 

Жовті залізні квіти в руках загиблої, кривавий знак на її лобі і якийсь дуже незвичайний любовний трикутник - те, що побачили в своїх видіннях Олена Курилова та Яна Пасинкова.

Наступного ранку, коли приїхали екстрасенси, зібрались на місці трагедії багато місцевих людей, рідні, слідчий.

Екстрасенс задає питання картам і чує відповідь: «Я бачу людину подвійну за своїм характером (вбитий дідусь, – ред). Він добрий та працьовитий. Вся справа у жінці і її дитині».

Ясновидиця Олена Курилова сказала, що коли вона запитала у духа вбитої, що сталось, то побачила у руках телефон.

Згодом виявилось, що у будинку знайшли проскуру (церковний хліб). А згодом ще й з'ясувалось, що знайшли ще й пентограму, тому припускають, що це можливо було ритуальне вбивство.

Ектрасенс Яна розповіла, що другий чоловік Наталії може бути причетним до трагедії. Проте, правоохоронці перевірили Сергія. Виявилось, що у нього є алібі: він був на роботі.

Нагадаємо, подвійне вбивство сталося у післяобідню пору у п’ятницю 3 березня 2017 року.

Про результати розслідування можна дізнатись у відео за посиланням.

Коментарі
04 Лютого 2019, 18:12
Не можу зрозуміти чому вбивця ще на свободі тож екстрасенси вийшли на Андрія,але наша названа міліція сидить і нічого не робить...
04 Лютого 2019, 18:41
як би всіх садили на кого екстрасенси показували?<br/>і взагалі шо вони поміняли?<br/>нічого <br/>тільки сюжет зняли ,на основі горя в людей , гроші заробили , все харашо <br/>люди у вас питань не виникає?
04 Лютого 2019, 18:53
Взагалі все це не правдоподібно, після цієї передачі перестала вірити у екстрасенсів... Нічого нового не сказали, сягнули матеріал з '' говорить Україна'', і трохи перекрутили.. Половина брехні з того всього.
04 Лютого 2019, 19:50
Дехто перестав вірити екстрасенсам. Вірте в Бога, люди!!!
04 Лютого 2019, 19:58
А міліція до цього часу шо робить,що не можуть знайти убивцю.Але якби мама постраждалих мала гроші тоді може щось в найшли....
04 Лютого 2019, 20:20
&quot;...якби мама постраждалих мала гроші тоді може щось в найшли....&quot; - що небудь, якби звук подати !!! з будки
04 Лютого 2019, 23:39
Нема ніяких екстрасенсів! Уже скільки разів доводили, що це розводняк для лохів, і все одно люди вірять. Лох не мамонт, лох не вимре.<br/>Ви ж розумієте, що редактори програми знають всю історію перед зйомкою? Для особливо тугих - подивіться на ютубі док.фільм &quot;идите к черту&quot;, побачите як шарлатанів виводять на чисту воду і як вони себе поводять не на камеру.
05 Лютого 2019, 14:45
давайте,нашу поліцію замінять екстрасенси.)))
05 Лютого 2019, 21:34
Підтримую! &quot;Віруючим&quot; в екстрасенсів варто подивитись цей фільм. Лише назва трішки інша: &quot;Идущие к черту&quot;. Є 3 серії.
15 Квітня 2021, 23:14
Там дурному зрозуміло що вбивця &amp;quot;Бонд&amp;quot;, той що на сайті знайомств, бачили його, жовта в нього і т.д,поліції просто пофіг
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром