Як святкували День народження України рожищенські дітлахи.ФОТО

25 Серпня 2016, 21:32

У величний день - День Незалежності України, Православне молодіжне братство «Ніка», працівники  Будиноку дитячої творчості та Рожищенської районної дитячої бібліотеки організовували програму для найкращих гостей свята – рожищенських дітлахів.

Спочатку наймолодчих учасників свята розважала молодіжка: проводили різноманітні ігри та  флешмоби. Опісля «Ніка» подарувала малечі смаколики і танець-флешмоб «Перлина Україна».

Згодом справу в свої руки взяли працівники Будиноку дитячої творчості. Свій виступ вони розпочали з танцю «Бджілки і ведмедя».

Ведуча поділила діточок на дві команди і проводила з ними цікаві завдання. Малеча з радістю виконувала все. Відгадували загадки "Лісові мешканці", вікторину по казках. Обидві команди ("Бджоленята" і "Ведмедики") бігали квест.

Організатори з БДТ теж вручили діткам призи. І на закінчення маленькі патріоти подарували Україні танцюючий віночок.

Але це ще не все! Далі дітлахів забавляла дитяча бібліотека. Вони замовили всій малечі клоуна Бульку. Він дуже влився у дитячий колектив. Дітки полюбили його. Тоді з ними ще провелилітературну вікторину, подарували подаруночки. І програма дійшла до завершення. Дітки із задоволенням пішли святкувати далі 25-ту річниця з Дня Незалежності України.

 Район.Рожище пропонує вам переглянути Фотозвіт.