У Рожищенській міськраді уклали новий Колективний договір

01 Лютого 2019, 13:34
2183

У Рожищенській міськраді відбулися збори колективу, аби забезпечити належний захист соціально-трудових прав працівників.

Збори відбулись у четвер, 31 січня. Про це пишуть на сайті Рожищенської міської ради.

З метою забезпечення належного захисту соціально-трудових прав працівників Рожищенської міської ради та закінчення строку дії Колективного договору відбулись збори трудового колективу міськради, на яких розглянули і обговорелм проект колективного договору 2019-2020 років.

Перше питання порядку денного було обрання уповноваженого представника від трудового колективу. Одноголосно колектив міськради підтримав кандидатуру спеціаліста І категорії з питань кадрової роботи Людмилу Кльоц.

У ході обговорення проекту Угоди на 2019-2020 роки представники сторін дійшли домовленостей, визначили  основні положення, проблемні питання та взяли на себе конкретні зобов’язання щодо їх вирішення. 

Прийняті сторонами норми, положення є обов’язковими до виконання кожною із сторін у межах наданих законодавством повноважень,  діють безпосередньо і поширюються на суб’єкти господарювання міста, що перебувають у сфері дії сторін, які уклали цю Угоду.

Угода містить такі основні розділи: організація праці, зміни в організації виробництва і праці, забезпечення продуктивної зайнятості. робочий час, час відпочинку, оплата праці та охорона праці й здоров'я.  

Керуючись Кодексом законів про працю України, Законами України «Про колективні договори та угоди», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» детально надала роз’яснення по кожному розділу уповноважений представник від трудового колективу Людмила Кльоц.

У ході зустрічі присутні мали змогу вносити зміни та надавати ряд пропозицій. 

У результаті обговорення постановою зборів трудового колективу проект Колективного  договору Рожищенської міської ради на 2019-2020 р.р. ухвалено з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених під час обговорення

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024